Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +5
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

#mecz
@Maks_S Akurat kwasy z Litwą, w tym kibicowskie kwasy z Litwą są starsze niż media społecznościowe.
Tak jak na to zasługują
najgorszy naród, NATO ma siedzieć cicho gdy bracia rosjanie zaatakują ich w swojej obronie.
to się tak skutecznie przesącza.
Chyba że chodzi Wam o AWPL - czyli Akcje Wyborczą Polaków na Litwie - to taka organizacja która była w większosci zinfiltrowana przez Rusków. I akcja była taka że oni szkodzili Litwie dosyć mocno, Litwa się wkurzała, myśmy ich bronili... dopóki finalnie nie wyszły dowody na to, że spora część ich kierownictwa to byli/są wprost ruscy
Miałem też kilka przykrych sytuacji, gdzie obsługa ewidentnie robiła się nierozmowna gdy tylko usłyszeli, że coś tam mówię po