Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +58
Mirki, co siΔ dzieje w tej czΔΕci Polski zaznaczonej na mapie tym ksztaΕtem? MoΕΌna jeszcze ewentualnie podciΔ
gnΔ
Δ dalej na wschΓ³d Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na poΕudnie w kierunku WrocΕawia.
To przecieΕΌ potΔΕΌny kawaΕ terenu, a tymczasem zero obecnoΕci w mediach, internecie. Brak duΕΌych miast (najwiΔksze to chyba #pila i #gorzow), brak waΕΌnych, gΕoΕnych wydarzeΕ moΕΌe z wyjΔ tkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam siΔ
To przecieΕΌ potΔΕΌny kawaΕ terenu, a tymczasem zero obecnoΕci w mediach, internecie. Brak duΕΌych miast (najwiΔksze to chyba #pila i #gorzow), brak waΕΌnych, gΕoΕnych wydarzeΕ moΕΌe z wyjΔ tkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam siΔ
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file7400560210390700764
Pobierz
abwgd +412
W kaΕΌdej pracy jest ten sam problem - tzw. czynnik ludzki, ktΓ³ry sprawia, ΕΌe fajna robota mΔczy.
Eh, szkoda, ΕΌe Εwiat jest peΕen ludzi, ktΓ³rym wydaje siΔ, ΕΌe mogΔ wiΔcej, tylko dlatego, ΕΌe majΔ duΕΌΔ gΔbΔ i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza
Eh, szkoda, ΕΌe Εwiat jest peΕen ludzi, ktΓ³rym wydaje siΔ, ΕΌe mogΔ wiΔcej, tylko dlatego, ΕΌe majΔ duΕΌΔ gΔbΔ i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza

ZajmujΔ siΔ malarstwem olejnym, w nurcie symboliczno-surrealistycznym. MalujΔ czasem serio, czasem z przymruΕΌeniem oka.
JeΕli ktoΕ z Was chciaΕby kupiΔ obraz jest taka opcja.
PoniΕΌej kilka zdjΔΔ β moΕΌecie ΕmiaΕo komentowaΔ, krytykowaΔ, pytaΔ o proces albo o ceny.
Jestem ciekawa Waszej opinii.
JeΕli ktoΕ chce zobaczyΔ wiΔcej β wrzucam teΕΌ link do mojego Instagrama gdzie moΕΌna mnie poznaΔ teΕΌ na relacjach: https://www.instagram.com/joanna.dulla
TytuΕ obrazu: Delulu 120cm X100cm, olej na pΕΓ³tnie
ΕΊrΓ³dΕo: 20240327_095245
Pobierz