Wpis z mikrobloga

@LeVentLeCri: a kto tak nie twierdzi? ;p
Od zawsze się mówi, że kobiety dają różne sygnały, że np. bawią się włosami, uśmiechają się albo utrzymują kontakt wzrokowy. Normalnie słyszałem o tym w wielu podcastach a nawet nie wiem czy w szkole o tym nie uczyli na WDŻ xd
  • Odpowiedz
Od zawsze się mówi, że kobiety dają różne sygnały,

@damienbudzik: no ale to chyba jak jakiś gość im wpadnie w oko, np. w szkole czy pracy. A nie że idą do klubu upolować jakiegoś typa poprzez dawanie mu sygnałów.
Ale nie wiem, niech się wypowie ktoś, kto chadza do klubów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: no ale loszki przecież muszą upolować jakiegoś chłopa, żeby się np. napić na jego koszt. Kobiety raczej nie płacą w klubach, a o suchym pysku raczej tam nie przebywają.
Ale ja tam nie wiem, o klubach wiem tylko tyle ile mi koledzy klubowicze opowiedzą ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Kto mu powie?

@rtone: ty powiedz, to przy okazji ja się dowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jakbym miała zgadywać, to napiszesz coś w stylu, że dają sygnały chadom, a nie przeciętniakom.
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: Kobiety wyraźnie sygnalizują jak ktoś im się podoba. Nie wiem czy chadom, dają sygnały tym którzy im się podobają, nie każda preferuje mitycznych "chadów". Zapewne nie każda też daje te sygnały, z różnych powodów i blokad, ale generalna reguła w świecie jest taka, że kobiety dają sygnały jak im ktoś się podoba - zachowaniem, głosem, mową ciała, poruszanymi tematami, nawet wchodzeniem fizycznie w bliższą przestrzeń.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dokładny-poszukiwacz-97: Widzę, że rozumienie świata na poziomie szkoły podstawowej się u niektórych nie zmienia. Jak się podobasz kobiecie to się kilka razy przetnie Wasz wzrok w jakimś miejscu. Obojętnie czy to klub czy cokolwiek innego. Jak się na Ciebie dużo patrzy i złapiesz jej wzrok kilka razy, plus jeszcze się zawstydzi, to znaczy, że jej się podobasz i jest zainteresowana przynajmniej rozmowa. Serio trzeba wam takie rzeczy tłumaczyć?

Jak Cie ma
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdecydowany-detektyw-84: Zasadniczo to ludzie chodzą do klubow w celach matrymonialnych

Ale ze z debilem ciężko polemizować to najlepiej się po prostu przejść do klubu, usiąść w koncie i przesiedzieć całą imprezę obserwując jak się ludzie poznaja i dobierają w pary, kto z kim jedzie na chate

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz