Aktywne Wpisy

Ukiss +124
Perełki z rejestru PESEL, część 3!
Męskie:
* Boruch (15 osób)
* Zeus (11)
* Żilbert (3)
Męskie:
* Boruch (15 osób)
* Zeus (11)
* Żilbert (3)

huopisko +412
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz

Kto tak twierdzi?
Od zawsze się mówi, że kobiety dają różne sygnały, że np. bawią się włosami, uśmiechają się albo utrzymują kontakt wzrokowy. Normalnie słyszałem o tym w wielu podcastach a nawet nie wiem czy w szkole o tym nie uczyli na WDŻ xd
@damienbudzik: no ale to chyba jak jakiś gość im wpadnie w oko, np. w szkole czy pracy. A nie że idą do klubu upolować jakiegoś typa poprzez dawanie mu sygnałów.
Ale nie wiem, niech się wypowie ktoś, kto chadza do klubów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale ja tam nie wiem, o klubach wiem tylko tyle ile mi koledzy klubowicze opowiedzą ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: Kto mu powie?
@rtone: ty powiedz, to przy okazji ja się dowiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jakbym miała zgadywać, to napiszesz coś w stylu, że dają sygnały chadom, a nie przeciętniakom.
Jak Cie ma
Ale ze z debilem ciężko polemizować to najlepiej się po prostu przejść do klubu, usiąść w koncie i przesiedzieć całą imprezę obserwując jak się ludzie poznaja i dobierają w pary, kto z kim jedzie na chate
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny