@dos_badass: "Aby korzystać z serwisu OLX, musisz mieć ukończone 18 lat, ponieważ regulamin wymaga pełnej zdolności do czynności prawnych. Istnieją jednak wyjątki, ponieważ osoba w wieku od 13 do 18 lat może złożyć ogłoszenie lub kupić przedmiot, jeśli jest to dozwolone w danej kategorii i uzyska zgodę rodziców/opiekunów prawnych." ( ͡º͜ʖ͡º)
Jak dziewczyna chce sobie dorobić, to nikt jej tego nie broni. A ukończone 15 lat musi mieć, aby pracować na umowę o pracę lub w ramach praktycznej nauki zawodu.
@skeeto666: rzeczywiście kobiety mają gorzej od facetów (xd), ja od 10 roku życia chodziłem po kolędach jako ministrant i miałem co roku z 1,5k co było wtedy ultra bogactwem xd
@skeeto666: jak rodzice budują nowy dom to zaproponuj jej wymianę bo Ciebie aktualnie nie stać na zakup niedokończonego domu ze względu na problem ze sprzedażą hulajnogi
źródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzmusisz mieć ukończone 18 lat, ponieważ regulamin wymaga pełnej zdolności do czynności prawnych. Istnieją jednak wyjątki, ponieważ osoba w wieku od 13 do 18 lat może złożyć ogłoszenie lub kupić przedmiot, jeśli jest to dozwolone w danej kategorii i uzyska zgodę rodziców/opiekunów prawnych." ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Strigiformesman: Mi wygląda, że to jednak jeden z rodziców napisał.
zawsze można zarobić na nielegalu :D wyprowadzać psy czy dzieci :D
Jak dziewczyna chce sobie dorobić, to nikt jej tego nie broni. A ukończone 15 lat musi mieć, aby pracować na umowę o pracę lub w ramach praktycznej nauki zawodu.
źródło: temp_file1863789120696161213
Pobierz