Ja to chyba bym się nie przemógł żeby sushi zjeść jest sushi u mnie w mieście i takie w restauracji i takie ze sklepu ale no nie ma opcji nie widzę szans na coś takiego
@bArrek Nie jestem pewien, ale w gastro sushi to jest chyba najwiekszy scam pod wzgledem kosztow produkcji, a ceny sprzedaży? Ja w ogole przestalem jesc na miescie, bo nie lubie byc ruchany w pupe :D
@cichyyx @bArrek pracowałem w sushi jaki dostawca i szef mówił że foodcost to ok 35% zamówienia. Więc za 200 zł był 130 do przodu ale z tego jeszcze trza roboli oplacac
@bArrek: Cena tego zawsze jest z d… ale jest ogromna różnica między sushi na świeżo i tym mega octowym ze sklepu. Polecam jednak chociaż raz spróbować, ale to w dobrej restauracji, a nie w gastrojanuszu, gdzie jest cena jak za dobre, a jakość jak ze sklepu.
@cichyyx: kiedyś robiłem sam i powiem Ci, że w c--j j-----a się jest z tym. Jednak wolę zapłacić, robienie samemu sushi zabiera zdecydowanie za dużo czasu
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link