Wpis z mikrobloga

Powrót po urlopie i w 2 dni 30 zamówień do zrobienia. Niby cieszy ale też męczy, nie jestem w stanie aktualnie tyle robić.

Ogarnąłem w końcu wszywki bo pierwsze bluzy szły bez rozmiarówki czy składu nawet.

Na wakacjach zrobiłem pare estetycznych zdjęć na sklep i IG wiec chyba nikt się nie bedzie już czepiał gównianych zdjęć.

Na sklepie Woocomerce nie moge ogarnąć czemu niektórym na telefonach rozjeżdzają się zdjecia i całą strona rozjechana. Sam mam na telefonie wszystko git ()

Kupiłem też renderke aby móc obszywać T-shirty. Mam sporą partie koszulek sprzed 2 lat ktora kiedyś dla mnie pewna krawcowa uszyła, ale chciałbym je skrócic, aby wyszły bardziej boxy. Materiał fajny bo aż 250GSM wiec grube i solidne teesy.

Jednocześnie człowiek myśli jak fajnie reinwestuje pieniażki z tego na nowe maszyny czy zleci zaprojektowanie nowego wykroju, ale też gdy zaczyna to wchodzic na jakiś wyższy poziom, pojawia sie obawa, że za tanio wyceniłem prace, że gdy wejde na VAT to automatycznie cena bedzie musiała pójść o jakieś 20zł do góry, bo juz nic dla mnie nie zostanie i wyjdzie mi stawka ponizej minimalnej xD. Niby to 170zł za hoodie to dalej najnizsza cena w polsce, ale już nie tak atrakcyjna jak te 150zł.

Oby nie skończyć z hobby ktore daje frajde na j-----e na siłe.

Idę spać bo jutro rano przed moja ,,prawdziwa praca" trzeba by coś jeszcze uszyć aby ludzie nie czekali za długo.
#underrated #szycie #krawiectwo #rekodzielo #modameska #streetwear
Darknes17 - Powrót po urlopie i w 2 dni 30 zamówień do zrobienia. Niby cieszy ale też...

źródło: PXL_20251010_213256779

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chodzę se w czarnej i zamówiłem już szarą. ( ͡ ͜ʖ ͡) jak podniesiesz cenę to i tak pewnie kupię bo fajen produkt. jeszcze jakby z logiem były (taką jak masz w profilowym) to już w ogóle brałbym. ode mnie polecajka i 3mam kciuki za dalszy rozwój. ( )
  • Odpowiedz
Ogarnąłem w końcu wszywki bo pierwsze bluzy szły bez rozmiarówki czy składu nawet.

@Darknes17: Lepiej nie pisz takich rzeczy bo umoczysz, na teranie Unii Europejskiej to nie jest tak za bardzo legalne.
  • Odpowiedz