Wpis z mikrobloga

#baldursgate #baldursgate3 #rpg #gry

Przeszedłem sobie baldur's gate 3 ostatnio,wspaniała to była przygoda,teraz gram jako mroczna rządza która jest psychopatą.Niestety ogarnęła mnie też złość po przejściu bg3 bo ogrywając gierkę cały czas miałem przeświadczenie że tak powinien wyglądać teraz dragon age, a tak naprawdę już inkwizycja powinna być na takim poziomie co bg3,gdyby odpowiednie osoby się tym zajmowały w bioware.Jestem ciekawy czy też jesteście podobnego zdania
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tak naprawdę już inkwizycja powinna być na takim poziomie co bg3,gdyby odpowiednie osoby się tym zajmowały w bioware

@wocash97pl: tak mozna powiedziec o kazdej grze

slowo klucz "gdyby zajmowaly sie tym odpowiednie
  • Odpowiedz
@wocash97pl:

dragon age, a tak naprawdę już inkwizycja powinna być na takim poziomie co bg3

Ciężko mi bronić EA ale nikt nie chce spojrzeć że potencjalnie DA żeby osiągnąć pełnie rozwoju powinno być robione 2x dłużej i być 4x większą grą z tego powodu że było kontynuacją poprzednich częsci i decyzje z nich miały sie przenosić. Szczerze? Nic dziwnego że DA było robione już na o-------l, to byli inni ludzie
  • Odpowiedz
@wocash97pl takim prawdziwym RPG to był chyba tylko pierwszy Dragon Age który miał nawet start do np. Baldurs Gate 3. Widać według mnie że potem już im się nie chciało i zrobili albo grę akcji jak dwójka albo jakaś młócke z niby otwartym światem jak 3. Inkwizycja to w ogóle największe moje rozczarowanie jakie grałem, nigdy nie udało mi się skończyć.
  • Odpowiedz