Hejka, dawno nie było apdejtu, niestety jestem zbyt zajęty organizacją wydawania w pracbazie KPO ( ͡°͜ʖ͡°)
Nela im bardziej rośnie, tym bardziej dokazuje ( ͡°͜ʖ͡°) Jakoś na grudzień jesteśmy umówieni na czipowanie i sterylizację - chyba udało się załatwić dofinansowanie z urzędu.
Kupiłem jej ostatnio trochę suchej karmy ale nic a nic nie chce jej ruszyć. Ale za to zauważyłem, że chyba przekonała się do miseczki z wodą i czasem dzioba zamoczy. Mimo wszystko najlepiej smakuje woda w postaci kropelek pod prysznicem ( ͡°͜ʖ͡°)
@SunnO: Najlepiej całkowicie z suchej zrezygnować, zwłaszcza jak nie za bardzo kot chce pić to tym bardziej sucha mocno zdrowiu zaszkodzi ( ͡°ʖ̯͡°) + pamiętaj, że miska z wodą nie powinna stać obok miski z jedzeniem, bo to kota zniechęca do picia
@Lujdziarski: U mnie wymuszały ciągle puszczanie im wody z kranu, zrobiło się to męczące więc kupiłam im fontannę, która im się bardzo spodobała i od tamtej pory już z kranu nie chcą (ʘ‿ʘ)
@Lujdziarski: No właśnie ja też mocno nie byłam przekonana do tego, dużo opinii, że pompy się psują po tygodniu, że trudno się myje itd ja mam od lutego i żadnych minusów nie widzę xD pompa ładnie działa, a większość negatywnych opinii jest od ludzi co chyba myślą, że jak kupią fontannę to przez miesiąc kotu świeżej wody nie będą musieli dawać ani dolewać i tacy później płaczą w opiniach
Nela im bardziej rośnie, tym bardziej dokazuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakoś na grudzień jesteśmy umówieni na czipowanie i sterylizację - chyba udało się załatwić dofinansowanie z urzędu.
Kupiłem jej ostatnio trochę suchej karmy ale nic a nic nie chce jej ruszyć. Ale za to zauważyłem, że chyba przekonała się do miseczki z wodą i czasem dzioba zamoczy. Mimo wszystko najlepiej smakuje woda w postaci kropelek pod prysznicem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak ktoś nie wierzy że kotu dobrze, to niech oceni sam ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://streamin.link/v/df13997a (polecam z dźwiękiem)
Niestety nie jest aż tak kolorowo. Jest pierwsza ofiara tej relacji https://streamin.link/v/b31d3825
#iskierkanela #pokazkota #smiesznekotki
źródło: IMG_6894
Pobierzźródło: 1000002674
Pobierz@SunnO: moja dopiero jak podrosła troszkę, to zaczęła jeść suchą karmę, więc się nie przejmuj
@Lujdziarski: chyba chciałeś powiedzieć, że koty cię nauczyły puszczać im wodę, kiedy na to mają ochotę. xD