Wpis z mikrobloga

Dobra doszedłem do tego Kuttemberga, ale chyba się poddaję…

Ja p------ę strasznie nudna jest ta gra, to samo miałem z Red Dead Redemption

Cały czas mam wrażenie jakby ta gra była jakaś niedorobiona, w sensie że w wersji beta
Pełno jakichś dziwnych pustych miejsc, pozamykanych drzwi i NPC z którymi nie da się rozmawiać.

System walki jest tak z-----y że chyba nigdzie się aż z takim nie spotkałem XD

Te granie w kości też jest nudne i nie daje żadnej frajdy (jak porównać karty z Wiedźmina do tych kości to niebo a ziemia XD)

Te wszystkie animacje zbierania takie przedłużane, alchemia czy kowalstwo są tak przeciągnięte że nawet nie chce się tego robić XD

Niby dużo przedmiotów w grze, ale tak na prawdę to ten sam miecz czy zbroja tylko ma o 1 pkt wódek ataku/obrony XD

Spodziewałem się, że to będzie coś lepszego te całe KCD2 ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#kingdomcomedeliverance #kcd2 #gry #ps5
Bartekgkw - Dobra doszedłem do tego Kuttemberga, ale chyba się poddaję…

Ja p------ę ...

źródło: image_picker_F03717C2-3BD2-4F87-8317-3B3EE4F635AB-2408-00001A0E6CEB44C4

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@pasta_alla_carbonara no właśnie mam frajdę z łażenia po świecie

Przegrałem chyba z 500h w Skyrima, ograłem Wiedźmina kilka razy, mam 200h w Cyberpunku i 200h w Baldur Gate 3

W tym KCD2 po prostu nie chce mi się nic robić, ten świat w tej grze jest pusty w 50% albo i 75%
  • Odpowiedz
@Bartekgkw ja tam akurat rdrka szanuje,przeszedłem ze wszystkimi pobocznymi ale KD jakoś mi nie siadł przez ciągła walkę z przeciążeniem,system sejwow czy np strzelanie z łuku więc porzuciłem grę po jakichś 30h
  • Odpowiedz
@Bartekgkw

system walki jest tak z-----y, że chyba nigdzie się aż z takim nie spotkałem XD

Czemu ja po pierwszym zdaniu twoich wypocin wiedziałem, że o to się zesrasz? To jest za trudna gra dla ciebie, nie system jakiś z-----y, przykro mi XD
  • Odpowiedz
  • 1
@donatien-de-sade przeszedłem Elden Ring i dobrze się bawiłem, ale KCD jest dla mnie za trudne XD

Wcale ten koślawy system walki nie jest upośledzony i zbugowany, wcale nie ma o tym tysięcy wątków na reddit XD
  • Odpowiedz
@Bartekgkw: Mam trochę podobne odczucia. Początek zapowiadał się świetnie i był bardzo wciągający. Jestem już na etapie pójścia na wesele i zaczynam mieć wrażenie że tylko chodzę w tę i wewtę. Masz rację sposób walki wszystko psuje, odnosi się wrażenie że postać po 1 ciosie lub bloku jest bez sił i za chwilę lecisz do piachu. Ale muszę przyznać, że grafika, krajobraz, odwzorowanie wiosek, zamków itp. to 1 klasa i
  • Odpowiedz