Aktywne Wpisy

Charlie666 +25
Czy była kiedyś bardziej przehajpowana gra? #gry
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
teddyef +678
Znowu aktualne
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej
smarzowski przynudza. te same mordy w tych samych okolicznościach co zwykle. dałby już k---a spokój chociaż z tym jakubikiem
podejrzewam że następny film o polskich szkołach. jakubik wuefista-pijaczyna, macający uczennice. trzydzieści lat wstecz wicemistrz powiatu w rzucie oszczepem. dyplom utrwalający ten sukces trzyma na honorowym miejscu w swojej norze i pije pod ten widok, płacząc i waląc kapucyna.
izabela kuna pijaczka-polonistka, która popuszcza szpary klasowemu gangusowi. w tej roli lekko przypudrowany bartłomiej

Ja p------ę strasznie nudna jest ta gra, to samo miałem z Red Dead Redemption
Cały czas mam wrażenie jakby ta gra była jakaś niedorobiona, w sensie że w wersji beta
Pełno jakichś dziwnych pustych miejsc, pozamykanych drzwi i NPC z którymi nie da się rozmawiać.
System walki jest tak z-----y że chyba nigdzie się aż z takim nie spotkałem XD
Te granie w kości też jest nudne i nie daje żadnej frajdy (jak porównać karty z Wiedźmina do tych kości to niebo a ziemia XD)
Te wszystkie animacje zbierania takie przedłużane, alchemia czy kowalstwo są tak przeciągnięte że nawet nie chce się tego robić XD
Niby dużo przedmiotów w grze, ale tak na prawdę to ten sam miecz czy zbroja tylko ma o 1 pkt wódek ataku/obrony XD
Spodziewałem się, że to będzie coś lepszego te całe KCD2 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kingdomcomedeliverance #kcd2 #gry #ps5
źródło: image_picker_F03717C2-3BD2-4F87-8317-3B3EE4F635AB-2408-00001A0E6CEB44C4
PobierzSkończyłem czytać. Skill issues get gut
Przegrałem chyba z 500h w Skyrima, ograłem Wiedźmina kilka razy, mam 200h w Cyberpunku i 200h w Baldur Gate 3
W tym KCD2 po prostu nie chce mi się nic robić, ten świat w tej grze jest pusty w 50% albo i 75%
Czemu ja po pierwszym zdaniu twoich wypocin wiedziałem, że o to się zesrasz? To jest za trudna gra dla ciebie, nie system jakiś z-----y, przykro mi XD
Wcale ten koślawy system walki nie jest upośledzony i zbugowany, wcale nie ma o tym tysięcy wątków na reddit XD
@Bartekgkw trzeba było Diablo dopisać, trudniejsze XD
Jeszcze masz profilowe z tej gry, to co ja będę z fanbojem zbudowanej gry gadać XD