Aktywne Wpisy

ly000 +14
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
r5678 +118
w skali cringu 9/10
źródło: 4b440ca16258f12de7a86bd5993bf0c4
Pobierz

Nie wiem, czy kiedykolwiek widziałem, żeby ktoś opanował do tak zaawansowanego poziomu umiejętność spłycania argumentów oponenta. Ten człowiek nie odnosi się w sposób merytoryczny do praktycznie żadnego zarzutu, a pachoły na czacie z zachwytu klaszczą uszami, niesamowite to jest po prostu xD
https://www.youtube.com/watch?v=wurlExry12U
#kiszak
Pokazał co chciał pokazać
@ActiveekHere: też to widziałem, jeszcze argumentował to tym, że "jak ktoś PODCHODZI DO CIEBIE i strąca ci czapkę" to jest to atak xD Faktu, że to rumun się przystawiał do żula, a nie odwrotnie niestety nie wspomniał xD
Jak nie możesz wczuć się w klimat, to nie jest twoja wina, tylko wina gry.
Jak MUSISZ, a nie CHCESZ czytać każdą karteczkę z durnym wyjaśnieniem świata, to jest wina gry.
Jak możesz przeć naprzód i wcale nie trzeba unikać przeciwnika, to to jest
Jak grałem w Prey to sam chciałem zbierać karteczki i czytać o świecie. Natomiast Fallout nigdy mnie nie obchodził pod tym kątem, a przecież