Wpis z mikrobloga

Nie oglądałem 1,5h materiału, gdzie rumun "ora" recenzenta Silent Hill, bo mogłoby to negatywnie wpłynąć na moje zdrowie psychiczne, ale te 2,5 minuty skrojone przez Maćka z Czatu jest jak najbardziej strawne.

Nie wiem, czy kiedykolwiek widziałem, żeby ktoś opanował do tak zaawansowanego poziomu umiejętność spłycania argumentów oponenta. Ten człowiek nie odnosi się w sposób merytoryczny do praktycznie żadnego zarzutu, a pachoły na czacie z zachwytu klaszczą uszami, niesamowite to jest po prostu xD

https://www.youtube.com/watch?v=wurlExry12U
#kiszak
Eksagnem - Nie oglądałem 1,5h materiału, gdzie rumun "ora" recenzenta Silent Hill, bo...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eksagnem @tomeg123 tak samo snejki broniąc pana odniósł się do 33 stronicowego dokumentu. Pokazał żart na końcu że kiszak skłamał na miniaturce bo poprzedni dokument nie miał 10 stron tylko 9 co jest oczywistym nawiązaniem do tego że kiszak się p----------a o każda spacje i przecinek, co on przedstawił jako merytoryke i zarzuty z całego dokumentu, pokazał że Wykop pomagał przy tworzeniu dokumentu i go zamknął.

Pokazał co chciał pokazać
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: klasyka kiszaka jak sie doczepi o cos jednego, gdzie wie, ze ma racje i broni calym soba xD nie ma znaczenia, ze nie o to drugiej stronie chodzilo, wazne ze przecinek po spacji byl
  • Odpowiedz
@tomeg123 ostatnio na tagu opisywałem dla kolegi drame i odpisał że zastanowi się dalej czy oglądać Kiszaka po czymś takim co jest bardzo zdrowa reakcja i gość zrobił spację i kropke i już nic nie pisałem ale pomyślałem sobie, stary, kiszak by cię za to tak podsumował że byś wiedział czy oglądać dalej czy nie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jak mówił o pobiciu menela to nie wspomniał że kiszak sam szukał zula i powodu żeby mu w--------c tylko powiedział że było obustronne naruszenie nietykalności :D Uczy się od swojego pana.

@ActiveekHere: też to widziałem, jeszcze argumentował to tym, że "jak ktoś PODCHODZI DO CIEBIE i strąca ci czapkę" to jest to atak xD Faktu, że to rumun się przystawiał do żula, a nie odwrotnie niestety nie wspomniał xD
  • Odpowiedz
@Eksagnem: Akurat to, co jest skompresowane na filmie, to argumenty z dpy. To nie odbiorca ma się dostosować do medium, tylko medium ma kreować określone doświadczenia.
Jak nie możesz wczuć się w klimat, to nie jest twoja wina, tylko wina gry.
Jak MUSISZ, a nie CHCESZ czytać każdą karteczkę z durnym wyjaśnieniem świata, to jest wina gry.
Jak możesz przeć naprzód i wcale nie trzeba unikać przeciwnika, to to jest
  • Odpowiedz
  • 1
@gr0m1t: I tak i nie, jak rumun się zaweźmie to każdą grę sprowadzi do poziomu gówna, nieważne jak dobrze będzie skonstruowana. A dobry horror można pozbawić całkowicie klimatu poprzez np. granie przy zapalonym świetle i włączoną muzyką na Spotify. Więc nie jestem pewien czy wina zawsze jest w 100% po stronie medium
  • Odpowiedz
@Eksagnem: No rumun to może sobie gadać, bo on tyle wie, co ziemniaczków zje. Ale odnosząc się do samego artykułu, czy co on tam czyta to absolutnie się nie zgadzam i uważam, że gdyby to było napisane w stronę np. Rocka to perspektywa byłaby zupełnie inna.
Jak grałem w Prey to sam chciałem zbierać karteczki i czytać o świecie. Natomiast Fallout nigdy mnie nie obchodził pod tym kątem, a przecież
  • Odpowiedz
@Eksagnem ja uważam sie za gracza bardzo podobnego do kiszka, też raczej wolę gry emergentne i wertykalne (na nasze, mam nadzieję, bardziej skupione na mechanikach niz na fabule) ale jak jakas gra mi nie pasuje to k---a w nią nie gram a nie próbuje grać i potem jeszcze oznajmiać całemu światu ze ta gra jest c-----a i ludzie którzy faktycznie pozjadali zeby na serii sie nie znają i c--j xD wystarczy
  • Odpowiedz