Wpis z mikrobloga

Czy Oliwia jest winna w wojnie Michal-Andrzej?

• tak, ona ponosi tez wine 61.3% (146)
  • nie, nie jest niczemu winna 9.7% (23)
  • troche tak, troche nie 29.0% (69)

Oddanych głosów: 238

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amanda12: oczywiście, że jest winna, bo sama skacze od jednego do drugiego, zmienia parę co rajskie i jeszcze się użala, że chłopaki przekazują ją sobie jak piłeczkę. Prawda jest taka, że gdyby powiedziała jednemu, że chce być z nim i nie robiła sobie furtki u drugiego, to żadnych zmian by nie było. Była z Michałem, poleciała do Milana, Milan rozkręcił aferę, to nagle do Michała: "a co jakbym do ciebie
  • Odpowiedz
@wiem_gdzie_mieszkasz: Chwila, bo aż mnie bawi to jak wieje hipokryzja na tagu. Była z Michałem, ale chyba każdy wie jaki Michał jest, nudny jak flaki, więc poszła do Milana, Milan okazał się durniem, więc wróciła do ciepłych kapci. Andrzej jej się mega podoba, ale jest furiatem. Co w tym dziwnego, skoro w tym programie ludzie tak robią? Idziesz tam gdzie czujesz się mega bezpiecznie i komfortowo.
  • Odpowiedz
@Hogataa26: no dobrze, niech chodzi tam, gdzie "czuje się bezpiecznie i komfortowo", ale niech nie gada potem, że czuje się jak rzecz, że przerzucają ją jak piłeczkę, skoro sama tych kolejnych chłopów kokietuje i doprowadza do zmiany pary xd ona dobrze wie, co robi i robi to z premedytacją
  • Odpowiedz
@Hogataa26: Serio trzeba być z kimś w parze, żeby stwierdzić, że jest nudny i obleśny jak Michał, czy poje*any jak Milan? Dla Milana 5 min to za długo, żeby się połapać, a drugiego wystarczy usłyszeć. Czy naprawdę nie zalatuje to ciągnięciem wielu srok za ogon i liczeniem na frajdę jaką daje tego efekt? No i oczywiście podbitka do Karolka, bo tam jej jeszcze nie było...
  • Odpowiedz