Czasem ADHD to kruwa a czasem fajnie jest ale jak nałoży się z tą autystyczną cząstką to jest straszne połączenie Bywają takie momenty, że jestem tym przerażony do jakich rzeczy może mnie to doprowadzić. Ludzie myślą wtedy, że jestem jakimś cool gostkiem czy coś a tak naprawdę to tak czasami tylko jest na co dzień taki nie jestem i nie umiem na zawołanie sobie tak zrobić. Pocieszające jest to, że takich ludzi jak ja trochę chodzi po świecie i nie jestem sam z tym problemem.
I też taka sytuacja, w niedzielę się za coś wziąłem, nie skończyłem tego, strasznie mnie to frustruje bo leży odłogiem a teraz nie mam motywacji, żeby to zrobić a skutecznie mi to utrudnia funkcjonowanie bo nie jest to skończone ale nie mam na to motywacji i takie błędne koło jest, szaleństwa można dostać.
Bywają takie momenty, że jestem tym przerażony do jakich rzeczy może mnie to doprowadzić. Ludzie myślą wtedy, że jestem jakimś cool gostkiem czy coś a tak naprawdę to tak czasami tylko jest na co dzień taki nie jestem i nie umiem na zawołanie sobie tak zrobić.
Pocieszające jest to, że takich ludzi jak ja trochę chodzi po świecie i nie jestem sam z tym problemem.
I też taka sytuacja, w niedzielę się za coś wziąłem, nie skończyłem tego, strasznie mnie to frustruje bo leży odłogiem a teraz nie mam motywacji, żeby to zrobić a skutecznie mi to utrudnia funkcjonowanie bo nie jest to skończone ale nie mam na to motywacji i takie błędne koło jest, szaleństwa można dostać.
#gownowpis
źródło: a3899e3b670f0b311e70376dcf496db3d030ee99032f97a1f17ce7bdb5fe92e6,w800
Pobierz