Wpis z mikrobloga

@Logan00: To jest właśnie główny problem lewactwa, że widzą świat tylko w kolorach czarno-białych. Ja sam wiele ich postulatów popieram, ale ręce opadają jak głównie przez mentalność WSZYSTKO ALBO NIC w praktyce zwykle osiągają wielkie NIC. Ale oczywiście są moralnymi zwycięzcami (w ich mniemaniu).

I nikt nie mówił, że Sikorski to lewactwo. Mogą sobie czekać na swojego idealnego ministra. Już za dwa lata na pewno będzie. Zaraz po tym jak
  • Odpowiedz
@VladChat: weź leki xD

w kolorach czarno-białych

pięknie siebie opisałeś - wszystko na lewo od korwina = lewactwo (umiesz w ogóle określić co to oznacza czy po prostu wrzucasz słowo, "myśląc" że to obelga?)
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: Dla mnie lewactwo to po prostu odklejeni lewicowcy. Nie wiem, dlaczego miałbym tłumaczyć jakieś dziwne definicje Konfy/Brauna/Korwina, bo nie jestem ani fanem Konfy, ani Brauna, ani Korwina. Z posta napisanego pół żartem pół serio wyciągacie jakieś treści, których tam nawet nie było i dzielnie z nimi walczycie. A jak Sterczewski i jego kumple chcą odwołania sprawnego ministra spraw zagranicznych za to, że nie czuje potrzeby specjalnego wychodzenia przed szereg
  • Odpowiedz