#hotelparadise totalnie jestem team Andrzej po dzisiejszym, Michał tak mnie w-----a z tymi minkami swoimi + na miejscu Andrzeja bym mu w------a za to „uderzenie” w głowę 🥲 Niestety ale montaż potwierdzil, że wszystko co A mówił było prawdą więc nie dziwię się, że się chłopak gotuje jak od wejścia robią z niego pajaca z Natalią na czele 😳
@Kamade93: nie no bez jaj, nie mówię, że go lubię ale ciekawa jestem czemu uważasz go za pajaca 😒 dla mnie zwykły zakochany w sobie pilkarzyk, ale nic złego nie robi
@robalka To może ja się wypowiem, bo mam sporo zarzutów do Andrzeja od początku :)
Chłopak ogólnie ma wysokie mniemanie o sobie. Nakręca też dramy z Natalią, a, że ona się podpala w sekundę, to potem wygląda to jak wygląda. Uczepienie się Magdy o bzdury (są większe problemy do jej krytyki) to kolejna rzecz do pajacowania. Jego wszystkie odpałki też. Do tego gadanie względem Michała i teksty - sory, chłop ma
@amanda12: Kurde nie lubię Andrzeja i zgadzam się z tym, że ma ego top, ale w tej spinie jestem po jego stronie i tak, bo dla mnie to Michał prowokuje cały czas i przekracza barierę dotyku i przestrzeni osobistej. Dla mnie on jest agresywny i chamski, a zachowanie Andrzeja to reakcja na podkretki Michała i Natalii 🫣 + alko i chęć wyrwania Oliwki
@robalka Andrzej sam się nakręca i atakuje innych. W tym przypadku to Michał i Natalia się wyjątkowo bronili. Serio obejrzyj ten odcinek dobrze xd
Plus przypomnę - agresja to nie tylko miny. Zachowanie Andrzeja od początku jest bardzo agresywne, szczególnie w kierunku niektórych dziewczyn, Michała też. Andrzej zdecydowanie zaczął. Michał chciała wyjaśnić sprawę KULTURALNIE, a Andrzej dosłownie zaczął sapać i pajacować. Tak z samo z ryjem do Michała. Sory, bronienie w
@amanda12: dobra przyznaję, że nie oglądam dziś w skupieniu, muszę jeszcze raz obejrzeć tą imprezę, bo wydawało mi się, że Michal prowokował XD po prostu to klepnięcie w głowę i potem dotykanie tak mnie wkurzyło, że na tym oparłam ten kom 😌 ale to, że Andrzej jest agresywny to fakt
Zachowanie Andrzeja od początku jest bardzo agresywne
@amanda12: Pewnie jeszcze źle mówił "Dzień dobry" i jakoś tak prowokująco oddycha, z takom ukrytom agresjom xD A tam wszyscy kulturalnie krzyczą na niego i machają łapami żeby się uspokoił, a ten debil narcyz toksyk psychopata sam się nakręca i prowokuje konflikt.
Komentarz usunięty przez autora
Chłopak ogólnie ma wysokie mniemanie o sobie. Nakręca też dramy z Natalią, a, że ona się podpala w sekundę, to potem wygląda to jak wygląda. Uczepienie się Magdy o bzdury (są większe problemy do jej krytyki) to kolejna rzecz do pajacowania. Jego wszystkie odpałki też. Do tego gadanie względem Michała i teksty - sory, chłop ma
Plus przypomnę - agresja to nie tylko miny. Zachowanie Andrzeja od początku jest bardzo agresywne, szczególnie w kierunku niektórych dziewczyn, Michała też. Andrzej zdecydowanie zaczął. Michał chciała wyjaśnić sprawę KULTURALNIE, a Andrzej dosłownie zaczął sapać i pajacować. Tak z samo z ryjem do Michała. Sory, bronienie w
@amanda12: Pewnie jeszcze źle mówił "Dzień dobry" i jakoś tak prowokująco oddycha, z takom ukrytom agresjom xD
A tam wszyscy kulturalnie krzyczą na niego i machają łapami żeby się uspokoił, a ten debil narcyz toksyk psychopata sam się nakręca i prowokuje konflikt.