Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +39
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz

Kurde, byłem jednym z fanów. Nawet jego szmatę mam gdzieś w mieszkaniu (służy do wycierania wszelkiej maści nieczystości). Po dwóch latach kiedy wyłapałem shadowbana na czacie za - a jakże - podważenie słów Kiszaka i narzekanie na ciągłe oglądanie jakiś g---o materiałów i po tym jak zobaczyłem jaki sekta utworzyła się na Discordzie, podziękowałem za bycie częscią tej "społeczności".
Jedyne za co mogę podziękować Kiszakowi to pokazanie Kolekcjonera CN, bo akurat tego ziomeczka dobrze mi się ogląda do dzisiaj, tak samo jak przeprosiłem się z Bez/Schematu vel Bez/Życia (chociaż nie jestem subskrybentem). A sytuacje z kiszką sobie obserwuje tak z boku. patrząc jak moentyzuje bycie odklejeńcem i piszczałką.
No i czekam na dramę z Amandą, któa w końcu patusa zostawi albo będzie się czochrać z jakimś rumuńskim Alvaro na boku xD
A na hashtag trafiłem przez X i przez to jak zaczęło się tam wyjaśnianie zachowań tego narscystycznego socjopaty
Mnie kiedyś zbluzgał jak odpalił tego nawiedzonego p----a wielkie opowieści a ja powiedziałem że typa się nie da słuchać, od tego momentu nic nie jest takie samo xD