Wpis z mikrobloga

#kiszak

Kurde, byłem jednym z fanów. Nawet jego szmatę mam gdzieś w mieszkaniu (służy do wycierania wszelkiej maści nieczystości). Po dwóch latach kiedy wyłapałem shadowbana na czacie za - a jakże - podważenie słów Kiszaka i narzekanie na ciągłe oglądanie jakiś g---o materiałów i po tym jak zobaczyłem jaki sekta utworzyła się na Discordzie, podziękowałem za bycie częscią tej "społeczności".

Jedyne za co mogę podziękować Kiszakowi to pokazanie Kolekcjonera CN, bo akurat tego ziomeczka dobrze mi się ogląda do dzisiaj, tak samo jak przeprosiłem się z Bez/Schematu vel Bez/Życia (chociaż nie jestem subskrybentem). A sytuacje z kiszką sobie obserwuje tak z boku. patrząc jak moentyzuje bycie odklejeńcem i piszczałką.

No i czekam na dramę z Amandą, któa w końcu patusa zostawi albo będzie się czochrać z jakimś rumuńskim Alvaro na boku xD

A na hashtag trafiłem przez X i przez to jak zaczęło się tam wyjaśnianie zachowań tego narscystycznego socjopaty
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zwirzok: bardzo szybko sie odbiłem. Przyznaje że gośc wie o czym mówi w kwestiach technicznych ale to jest taki zapatrzony w siebie narcyz że tego sie nie da oglądać. Ogólnie nieprzyjemny typ.
  • Odpowiedz
@Zwirzok: koszulki z tarotem miał fajne i dobrej jakości.
Mnie kiedyś zbluzgał jak odpalił tego nawiedzonego p----a wielkie opowieści a ja powiedziałem że typa się nie da słuchać, od tego momentu nic nie jest takie samo xD
  • Odpowiedz
@Zwirzok Ja też ostatnio zapropsowałem Kolekcjonera, gdy się przyznał że jedna z jego recenzji nie była do końca rzetelna, choć nie jestem do końca fanem jego clickbaitowych miniaturek. Ale gdy porównać jego podejście do podejścia takiego Bigusa Dickusa który prędzej się zesra niż przyzna do błędu, to ciężko nie darzyć większą sympatią tego pierwszego. O Bez/Schematu nie mogę powiedzieć że go uwielbiam bo jednak na pewne kwestie ma takie a nie
  • Odpowiedz
@Zwirzok: podobna historia here, na początku nie mogłem zdzierżyć, potem jak cisnął po d4 ale też chwalił (chyba) bg3, oraz przede wszystkim GRAŁ, to się przekonałem. Na początku jak coś tam oglądał to przy okazji zapoznałem się z kolekcjonerem, bez/schematu, K. Majem, okiem deva, a jak oglądanie zaczęło stanowić większość streama to olałem stream kompletnie.
  • Odpowiedz