Marta Kostyuk dosłownie przed chwilą grała bardzo wyczerpujący mecz z Muchovą, trzy sety, przegrała, ale nie poddała się bez walki. Upał, pot i łzy, schodziła z kortu jakby wyszła spod prysznica. I jak myślicie- kiedy Mata Kostyuk zagra następny mecz? Za tydzień, za dwa tygodnie, za miesiąc? Otóż nie. Za godzinę! Szczerze pisząc podziwiam tenisistki i tenisistów i hejtuję piłkarzy, dla których dwa mecze w tygodniu to tak dużżżżżżżżżo. #tenis #pilkanozna #sport #mecz #bukmacherka #przegryw #wygryw
@tonaszepieklomezczyzn: Tym bardziej, że tenis to praca każdego mięśnia. Jak po latach wyszedłem na kort to po godzince grania myślałem tylko o tym by wejść do zimnej wody i leżeć i leżeć. A po piłeczce luzik.
@tonaszepieklomezczyzn: pluć na piłkarzy to czysta przyjemność wiec tego nie neguje. A co do Kostyuk to gra mecz po meczu bo się zapisała na dwa turnieje. Singiel i debel - jej wybór i jej ryzyko. Jakby grała tylko singla to na tym etapie turnieju grałaby co 48h.
@first @tomwick55 Pisałem o tym kiedyś, że w tenisie umiesz liczyć-licz na siebie, a nie opowieści po latach Koseckiego Kubusia, że oszukał Motor, bo zataił kontuzję, a w tenisie kontuzja i nie zarabiasz jako tako, są jakieś sumy od sponsora, ale nie to co można podnieść z kortu. Powiem, że pani Kostiuk w bikini jest tak gorąca, że pewnie tak dobrą kondycję ma, że dałaby radę zagrać 2 mecz i
bo zataił kontuzję, a w tenisie kontuzja i nie zarabiasz jako tako, są jakieś sumy od sponsora, ale nie to co można podnieść z kortu. Powiem, że pani Kostiuk w bikini jest tak gorąca, że pewnie tak dobrą kondycję ma, że dałaby radę zagrać 2 mecz i nam 4 zrobić dobrze, ale byśmy losowali któremu i w jakiej kolejności, bo ja tam chłopaki żartobliwie napiszę, chcę być przed Wami;)
@tonaszepieklomezczyzn: jeszcze lepszy przykład to Paolini, dochodzi do finałów w singlu i deblu w tych samych turniejach, jakoś przemęczenia sezonem u niej nie widać.
@first: Ma być Polka i mąż Polak? Najlepiej w mikroskopijnym na dole stroju kąpielowym? Z sukcesami w sporcie? Mówisz-masz- https://www.youtube.com/watch?v=bQRizzrtb-s 05:40 Grejmanka w jasnych stringach;)
#tenis #pilkanozna #sport #mecz #bukmacherka #przegryw #wygryw
A co do Kostyuk to gra mecz po meczu bo się zapisała na dwa turnieje.
Singiel i debel - jej wybór i jej ryzyko.
Jakby grała tylko singla to na tym etapie turnieju grałaby co 48h.
@Sylwiusz89: