Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@visas: Zbanowali mnie na 3 dni, ale konto usunąłęm sam, bo później dostałbym kolejnego bana i tak, skoro nie mogę nawet prostej dyskusji zacząć. Zmęczyło mnie już wybiórcze traktowanie użytkowników.
  • Odpowiedz
Właściwie miesiąc temu założyłem tu konto, a i nie ma sprawy, polecam się :D A na mojej nieobecności na Pepperze wiadomo kto straci. Jak nie mają żadnego szacunku do osób generujących im tysiące prowizji w każdym miesiącu, to ja nie mam zamiaru sztucznie się uśmiechać i udawać, że jest super.

Zdążyłem się już naczytać, że moderacja na wykopie = moderacja na pepperze, także zapowiada się zabawnie xD
  • Odpowiedz
@j7j7: Dla całej Europy to najlepiej powiadomienia na X włączyć - rynek hiszpański, brytyjski, francuski, niemiecki - x.com/LaptopDealsEU , a jak rynek polski to tylko na Telegramie, bo najszybciej, najprościej i powiadomienia spoko: www.t.me/LaptopDealsPoland
  • Odpowiedz
@laptopdealseu: dostałem prywatną wiadomość od kogoś z peppera, że mają własną grupę na discord.
Dostałem zaproszenie, ale wygasło, zanim przeczytałem wiadomość.
Pepperowicz,.zbanowany. więc nie mam możliwości poproszenia o ponowne zaproszenie
Wiesz coś o tym?
Na pepperze mam inny Nick.
  • Odpowiedz