Wpis z mikrobloga

• 1
@Przykleszc: wołają $1100 za konta w 4 bankach, KYC na stronie banku i dostawę kart do Polski
Taniej niż bilet i załatwianie wizy biznesowej. Sprawdzę ich, jak nie, to polecę sam po nowym roku.
W zasadzie gadasz tylko z pracownikiem banku przez oficjalny kanał i przesyłkę też dostajesz z banku
  • Odpowiedz
@luke-mat: ciężka sprawa z nimi. tzn, obserwując ich od pewnego czasu, myślę ze możesz polegać na ich usługach typu "zakładanie konta" - mieć się na baczności trzeba, kiedy zaczną cię zachęcać na "inwestycje" w real estate w Kambodży. na naganianiu maja prawdziwa kasę, wiec myślę ze będą cię na to nakłaniać w pewnym momencie.
  • Odpowiedz
  • 1
@takijeden123: no nie można, wiza typu E i wizyta jest obowiązkowa; no, ale jak widzę wielu podróżników dostało wizę ... 50 metrów od lotniska, bo jakiś Khmer, znał jakiegoś Khmera, który był teściem gościa od wiz typu E. Właśnie na tym to polega, na kontaktach i pewnie goście robią w ten sposób biznes ;)
@hans-kloss-23 mam gdzieś jakiekolwiek inwestycje w tym kraju :) Jak zobaczyłem film o predatorach to
  • Odpowiedz