Aktywne Wpisy

WielkiNos +383
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz
Moonman +3
garaż wolnostojący vs garaż w bryle domu, biorę po 500 od każdej drużyny i słucham państwa #budowadomu
gdzie garaż
- wolnostojący 36.8% (252)
- w bryle domu 63.2% (432)

Dzisiaj na prawdę było trudno, odmawiałem tajemnice różańca radosne, 6 razy ojcze nasz, 53 zdrowasiek, 1 wierze w boga, 6 razy chwalą ojcu i synowi, 1 pod twoja obronę, 3 razy wieczne odpoczywanie. Jest to mój kontakt z Bogiem, nie potrzebuje nic w zamian czysta konwersacja. Pomodliłem się za cały tag, Bóg ma was w opiece. Nie wiem, czy ten grind był wystarczająco efektywny, ale jedno jest pewne trzeba grindować, bo grind nigdy się nie kończy.
GRINDUJCIE!
GRINDUJESZ = PLUSUJESZ
#blackpill #grind #motywacja #religia #takaprawda #psychologia #przegryw #wychodzimyzprzegrywu #rozwojosobisty #chwalesie
źródło: NieNatura
PobierzNa razie nikt nie udowodnił co było przed wielkim wybuchem. Jeśli bierzemy pod uwagę nasza wiedzę o świecie to głupotą jest nie wierzyć w Boga i byc ateistą, bycie ateistą wydaje mi sie bardzo wygodne nie trzeba w niczym uczestniczyć i powiedziec, ze nie ma Boga i pora na csa. Jeśli potrafimy stworzyć grę komputerowa w której kreujemy świat, to czemu miałoby nie
Dowodów na Twojego boga, jest równe tyle samo jak na reszte bogów, a także smoki, krasnale, syreny, trolle, yeti, wampiry, minotaury... czyli zero.
Wielki wybuch jest określany jako najstarsze wydarzenie o którym wiemy, co nie definiuje że jest pierwszym od czego powstał