Wpis z mikrobloga

Post totalnie z d--y ale...RZĘSIARA, JAMNIKARA, IGA oraz CZYNGIS-HAN to persony totalnie odrażające, toksyczne i po ludzku niegodne bycia z kimkolwiek w związku. Absolutna aberracja wymarzonej partnerki.

Koniec oświadczenia.

Ciekawe że top największych toksyków tego programu to kobiety.

Kogoś pominąłem?

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@holy_basil: @Lusii-3 Ma rację. Agresywnego Piotruli zabrakło, a i może w produkcji niewiele było, ale był też syn okudżamy co podobno lubi być stalkerem, więc i męskie odpowiedniki wymienionych też były, a piszą to jako gość co nie mam 33 płci jak określa posłanka ŻET, tylko jedną właściwą, tą co lubi %, tanie fajki z Białorusi i OLDSPAJSA jak mój sąsiad nieżyjący ten legendarny zapach nazywał;)
  • Odpowiedz
@holy_basil: Gdybym musiał z którąś z nich spędzić miesiąc na bezludnej wyspie wybrałbym Kingę. Z wyglądu przeciętna ale bardziej atrakcyjna od każdej z pozostałej trójki. Gorzej z jej niewyparzoną buzią i wybuchowym charakterem. Pamiętam jak beształa aptekarza jak psa np.za to, że nie wiedział czy ma iść w prawo czy w lewo. Mam nadzieję, że przeżyłbym ten miesiąc.
  • Odpowiedz
@PechowaNiezdara: Psychologowie fatalnie dobrali jej męża. Ona była nawet niezłą laską, a dobrali jej bardzo przeciętnego Jacka. Co gorsza chłopak nie miał swojej chałupy. Zrobili wielką krzywdę Jackowi dając mu za żonę dziewczynę, która liczyła na bardziej przystojnego i obrotnego niż Jacek faceta.
  • Odpowiedz