Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@reksio10: Ogólnie to w ludziach istnieją ciągle instynkty z czasów stadnych gatunku homo sapiens i wcześniejszych, np. homo erectus.
No i przeciętny człowiek jest wstanie zapamiętać 150 twarzy ludzi gdzieś, więc oglądanie influenserów i seriali troszkę oszukuje mózg, że to są nasi znajomi i finalnie jeden pusty slot na pamięć twarzy celebryty będzie zajmował miejsce kogoś kogo moglibyśmy poznać w realu i stworzyć jakąś fizyczną normalną relację, typu znajomy, przyjaciel,
  • Odpowiedz
@reksio10 Akurat mam to szczęście i jestem w tych 10%. Nawet analu próbowaliśmy. Moja żona ma otwarty umysł w tych sprawach i się nie zamyka na nowe doznania. Tylko wiem jak jest z doświadczenia wcześniejszego i z opowiadań znajomych.
  • Odpowiedz
@berecik: "a o zabawach innych niż s--s klasyczny, czy od tyłu można pomarzyć. Nie wiem czy wiecie, ale większość kobiet brzydzi się robieniem loda..."
Dotyczy to oczywiście przeciętnych i brzydkich, dla Chada wszystko zrobi
  • Odpowiedz
@berecik:

Nie wiem czy wiecie, ale większość kobiet brzydzi się robieniem loda...

Kolego nie wiem czy wiesz ale coś cię ominęło w życiu xD
  • Odpowiedz
  • 10
@reksio10 czy Ty i inni tutaj naprawdę myślicie, że kobieta pisała by wynurzenia na anonimie na portalu dla starych chłopów?

We wszystkie baity uwierzycie?
  • Odpowiedz
Mi sie wydaje

@reksio10: Masz rację, wydaje ci się. Warto czasem oderwać się od stereotypów i spojrzeć na dane. Kobiety nie „czekają na chadów”, tylko coraz częściej podejmują świadome decyzje dotyczące życia, pracy i rodziny. Spadek dzietności to złożony problem gospodarczy i społeczny - wynika m.in. z trudnych warunków mieszkaniowych, niestabilności zatrudnienia czy braku wsparcia instytucjonalnego, a nie z „oglądania głupot w telewizji”. Upraszczanie tego do poziomu „baby głupie, bo
  • Odpowiedz