Wpis z mikrobloga

Poszedł subik i każdemu polecam. Trzeba pisać dla chłopa w komenciakach, żeby nie poszedł drogą kasztana z Sobótki.
A co do strumyka to przyjemna atmosfera, klimacik jesienny za drzwiami chałupki i przede wszystkim prowadzący, który nikogo nie umoralnia i nie prawi swoich wioskowych mądrości w podartych klapkach ze śmietnika. No ogólnie fajnie i chyba trzeba więcej wsparcia tam okazać.
#bystrzaktv
Stogies - Poszedł subik i każdemu polecam. Trzeba pisać dla chłopa w komenciakach, że...

źródło: IMG_4132

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Stogies przecież on strimuje od kilku lat xD przygłupi ćpun, bywał tak samo irytujący jak bystrzak. Złapał zajawkę na łowienie ryb i to mu trochę pomogło się ogarnąć. Teraz po prostu się nie wtrąca w strimy.
  • Odpowiedz
  • 2
@dam115: Ale ja nie napisałem, że strimuje od wczoraj. Tylko po prostu widząc, że uniwersum z Letn**kolej już upadło, nie ma sensu czekać na cuda i po prostu trzeba przerzucić się na inną zawartość lumpiarską. Smerfa znam z dawnych lat, że strimów u Magicala jak przetrzepał Pezeta i jak był w gościnie u Adama gołębiarza, którego pobił w jego własnym domu. Wtedy można było przebierać w strimach tego typu.
  • Odpowiedz
  • 2
@Stogies a to się nie dogadaliśmy, myślałem, że uznałeś to za nowość. Szkoda, że u smerfa najlepsi aktorzy umarli. Ale za to on trochę się zmienił na plus. Śledzę go od dawna i jest to ciekawsze uniwersum niż Strzegomiany ale nie ma tam większych dymów.
  • Odpowiedz