Aktywne Wpisy

wjkp +2
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

Mały apel do wszystkich nowych - to nie jest tag do komentowania streamów wąsacza, możecie robić to jeśli chcecie, nie jest nic zabronione, ale nie chcę żeby ktoś miał fałszywe przekonanie, że to jest kolejny tag do śledzenia debila z internetu co się kompromituje. Rumun i jego akolici się kompromitują bardzo okazjonalnie, ale spektakularnie, on nie robi na streamach nic ciekawego, ogląda cudze materiały, je bigos wegański i tak przez 6 godzin dziennie. Zachęcam rozsiąść się, zapoznać ze wszystkim, poczytać o co w ogóle chodzi.
Tutaj głównie robimy śmieszne i prawdziwe memy o lore ludologicznym, wyjaśniamy kłamstwa i manipulacje pisząc bardzo długie posty które potem czytamy, bronimy ludzkiej przyzwoitości i godności którą ludologiczne komando chce odbierać każdemu kto im się nie podoba poprzez insynuacje mniej lub bardziej bezpośrednie.
To nie jest typowy tag do kręcenia sobie beki z patostreamera, którym kiszak stara się nie być, mimo wszystko. Chodzi tutaj też o gry wideo które kiszak zohydzać konsekwentnie próbuje, piszemy tutaj często też o gierkach, tworzymy małą społeczność która nagle się rozrosła.
Wszystkich witam i bardzo gorąco zapraszam.
#kiszak
źródło: otagrumun
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu