Aktywne Wpisy

annlupin +13
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
annlupin +29
cześ nom
źródło: annlupin0099987
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
źródło: annlupin0099987
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Co byście zmienili w polskiej szkole, w nauczycielach, żeby osobom z zespołem było łatwiej.
Wiem, że to tylko czcze gadanie, marzenia ściętej głowy ale mam się ten temat wypowiedzieć, a nie mam o tym zielonego pojęcia.
Może uda mi się coś zmienić, coś wymóc, chociaż nie mam wielkich oczekiwań.
Pomóżcie. Sprawę traktuje osobiście. Można na priv. Niczego nie oceniam, problem dotknął kogoś bliskiego i staram się zrobić co mogę, ale temat jest dla mnie nowy, zupełnie niezrozumiały. Postaram się przekazać sensowne rady/prośby/uwagi nauczycielom, ale przede wszystkim mam nadzieje, że pogłębi to moje zrozumienie.
Każda odpowiedz, to dla mnie źródło informacji z pierwszej ręki. Z góry dziękuję!
#autyzm #zespolaspergera #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
@kot_gagarina: Żeby kadra nauczycielska i uczniowie wydłubali ze swojego DNA atawizm, ale tak się nie da
@huopisko: Ja wiem, Finlandia, Dania. Tam szkoła uczy. Są ogólnodostępne pracownie tematyczne, można wejść z ulicy masz dostęp do maszyn krawieckich, laboratoriów... U nas system pruski oparty na dyscyplinie, posłuszeństwie i powtarzalności, którego celem było kształtowanie posłusznych i efektywnych obywateli dla państwa, żołnierzy, robotników i urzędników. Obawiam się, że tak będzie dalej, bo w interesie UE nie jest aby Polacy byli innowacyjni
Komentarz usunięty przez moderatora