Wpis z mikrobloga

@miras_smyras: Na samym początku gdy odkryłem Rumuna usłyszałem taki jego cytat "jak ja k---a kocham gry" i spodobało mi się to. O ironio to było totalne zaprzeczenie całej jego osoby i działalności i teraz już wiem dlaczego on musi to ogłaszać wprost, bo nie za bardzo to widać tak po prostu śledząc jego działalność.

Przez 60% czasu od lipca do dzisiaj oglądał cudzy content, grał w dote, poe2 i megabonka.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Właśnie to jest najlepsze, że chłop jest w stanie zarzucić innym twórcom, którzy o wiele dłużej od niego tworzą na yt, że mało grają w gry, on na pewno gra więcej. A potem sobie tak na to patrzysz i widzisz, że Rumun za dużo to w gry nie gra.
  • Odpowiedz
@Huptys: Kiedyś to już pisałem i powtórzę, jakbyśmy mieli metodą kiszakowską oceniać pod względem spędzonego czasu w grze kto jest w polsce największym ludologiem to by wygrał podwójny wicemistrz Rift Legends, artur rybsonlol gębicz. Taka to metoda badania.
ActiveekHere - @Huptys: Kiedyś to już pisałem i powtórzę, jakbyśmy mieli metodą kisza...

źródło: ludorybek

Pobierz
  • Odpowiedz
@miras_smyras ja go dawno temu zablokowałem na yt. Bo mi się wyświetlał co jakiś czas. A tam wchodzę i jakiś typ przed mutacją ogląda filmiki na jutubie innych twórców i pauzuje co 6 sekund i mówi czy się zgadza czy nie. Ja już pomijam raka jego poglądów, ale sam ten format mnie rozłożył już na łopatki. Może stary jestem xD
  • Odpowiedz