Wpis z mikrobloga

Jeżeli chcecie posłuchać jak o grach mówi weteran branży to idziecie do Rysława albo Arhona
Jeżeli chcecie dowiedzieć się co słychać w branży gier oglądacie Okiem Deva
Jeżeli interesują Was recenzje recenzje gier i pogadanki o grach oraz sprzęcie to na pomoc przychodzi NRGeek
Jeżeli lubicie jak ktoś o grach mówi z humorkiem, to polecam Kolekcjonera i Quaza
Jeżeli podobają Wam się felietony growe o szerokiej tematyce, to TVGry czy To Znowu Oni mogą Wam się spodobać

Jeżeli zaś chcecie doświadczyć poczucia fałszywego elitaryzmu growego, popartego argumentami, które prawie nigdy nie odnoszą się do meritum, polaryzacji, nagonce na każdego spoza kółka wzajemnej adoracji, głoszenia elegancko brzmiących tez tylko po to, żeby za niedługo bohatersko im zaprzeczać, to nie ma lepszych kanałów niż #kiszak, #arkadikuss i #snakeiter.

Nie każda minuta czasu wolnego musi być intelektualną ucztą dla umysłu. Czasami człowiek musi po prostu obejrzeć sobie jakieś małpy w cyrku
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W przypadku arka to najbardziej się sprawdzi że jak chcesz posłuchać kłamstw, półrecenzji i małostkowego gadania o niczym zamiast zająć się rzeczami przydatniejszymi w grze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pod filmem michawa w opisie znalazło sie ciekawe badanie jego recenzji elden ringa wzorowane na @Huptys ale było więcej chętnych do pomocy. oto jego rezultaty i ile arek mógł gry zobaczyć
Arkagdynius - W przypadku arka to najbardziej się sprawdzi że jak chcesz posłuchać kł...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 86
@Eksagnem 10 lat temu za wszystko wystarczał Makuła Maciej i tyle w temacie, a nie te wynalazki gen z jak żywo wyjęte z generatora postaci w skajrimie.
  • Odpowiedz
@Budyno: Szkoda, że się stoczył jakościowo i już nie tworzy materiałów z napracowaniem, a we wrzucanych materiałach ze strimów jest b----l. Wciąż jednak jest to streamer, który nikomu nie wchodzi w dupę i mogę go oglądać bez żenady. No i nie zapominajmy jeszcze o drugoplanowej postaci czyli o biedaczacie, który skupia topkę ekspertów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Eksagnem: nrgeeka to bym jednak z tego grona usunął, wystarczy mu posmarować i wychwali nawet crapa typu najnowszego saints row, ale ogólnie zgoda
  • Odpowiedz
@Eksagnem Rysław bardzo spoko, dużo wiedzy i sympatyczny gość. Tylko musiałem się nauczyć ignorować jego prawackie komentarze, które wygłasza od czasu do czasu. Ale już ten stan w sobie wyrobiłem. Polecam jego podcast z UV i podcast Grysław. Archon, Quaz, NRgeek też spoko. Staram się nie oceniać ludzi po wyglądzie ale jak pierwszy raz zobaczyłem tego całego Kiszaka to miałem skojarzenie negatywne i jak widać nie było to na wyrost. Arkadikussa
  • Odpowiedz
@Budyno

@Eksagnem 10 lat temu za wszystko wystarczał Makuła Maciej i tyle w temacie, a nie te wynalazki gen z jak żywo wyjęte z generatora postaci w skajrimie.

Kiedys tak, wonziu to był top. Teraz nie da się oglądać, bo karty, bo SC, bo narzekanie na każdą grę
  • Odpowiedz
Jeżeli interesują Was recenzje recenzje gier i pogadanki o grach oraz sprzęcie to na pomoc przychodzi NRGeek

@Eksagnem: Oj kolego o sprzęcie to raczej nie do nrgeja, on robi mega babole. O sprzecie to do liptona.
  • Odpowiedz