Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +145
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Wolę oddać milion złotych dla Ukraińców walczących bohatersko z kacapami niż grosza na pensję dla takiego śliskiego typa.
#polityka #bekazprawakow #bekazpisu
źródło: temp_file4685051082984085805
PobierzTymczasem fakty:
- Stocznia Szczecińska upadła w 2009 roku, gdy rządził Tusk.
- Rhenus przejął pakiet większościowy w Porcie Szczecińskim w 2024 roku, gdy rządził Tusk.
Ja już nawet zaczynam go trochę podziwiać, że można być AŻ TAKIM kundlem bez godności.
Mogła rządzić nawet myszką Miki bo stocznia była bankrutem dzięki wybitnym ekspertom PiSu.
wstydzisz się źródła i autora? xD Tak, powiedział to Leszek Miller, zrzucając odpowiedzialność na swoich politycznych rywali. Obiektywny , aktywny polityk. Miej litość, Krzychu.
@krzych0:
Gubisz się, bo nie znasz prostych zależności geopolitycznych cechujących nasz rejon świata. Googluj takie hasełka jak: MittelEuropa, czy Ostpolitik. Niemcy zawsze parli do wspólnej granicy z ruskimi, a gdyby to się okazało nieosiągalne - do podziału wpływów w CEE. Niestety, dużo faktów świadczy o tym, że Słońce Peru realizował kosztem Polski taką wizję made in Berlin.
@Custom_OP:
A źródło danych podważa ich autentyczność? Bo chyba Eduardo nie wmówisz, mi że stocznia upadła w 12 miesięcy od objęcia rządu przez Diabła Tuska. Chyba że żyjesz w świecie w którym polskie stocznie upadły z dnia na dzień przez Tuska, Milera i unię europejską. A napewno nie przez 30 lat zaniechań, komunę i
Krzychu x[autocenzura]D. Tam nie ma danych. Tam jest opinia starego komucha, w dodatku aktywnego polityka.
Przecież
Ubecka rodzina do czegoś zobowiązuje