Wpis z mikrobloga

TLDR: alior bank to hiv, ale czy jest jakiś funkcjonalny i normalny bank?

Mirki, czy inne banki też blokują wypłaty blikiem z bankomatu z d--y za każdym razem, gdy chce się wybrać gotówkę? Próbuję blikiem ze względu na większe limity niż te k**ewskie limity nakładane na wypłaty kartami. Natomiast "yntelygentny system alior banku stwierdza, że może ktoś mnie okrada", więc usługa zostaje zablokowana, stanie w kolejce na marne, za mną kolejni ludzie czekający, więc muszę im ustąpić, po paru minutach bank zadzwoni i jak UDOWODNIĘ MU, ŻE NIE JESTEM KONIEM I ŻE CHCĘ WYPŁACIĆ PIENIĄDZE, TO ŁASKAWIE ZDEJMIE BLOKADĘ. Jawna kpina. Jedyne, co trzyma mnie jeszcze w tym ścierwie - alior banku - to oczywiście lenistwo, ale chętnie bym przeszedł do normalnego banku. Tylko czy taki jeszcze istnieje? Czy na takie działanie banku mogę zgłosić gdzieś skargę? Alior już za długo jest na rynku, więc zapomniał o tym, żeby być dobrym bankiem.

#aliorbank #alior #banki #bankowosc #blik #zalesie
PanManieglev - TLDR: alior bank to hiv, ale czy jest jakiś funkcjonalny i normalny ba...

źródło: ALIOR

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanManieglev: Zadzwoń na infolinie i zapytaj. Może da rady algorytm na 'debila' wyłączyć per/klient. Tak jak informuje się bank o wyjeździe do danego kraju i aby złagodzili mechanizmy wychwytywania fraudów na dany okres.
  • Odpowiedz
  • 0
@PanManieglev: Santander robi takie same cyrki, kiedyś kilka razy pod rząd blokowali mi dostęp przy próbie wypłaty blikiem w ich własnym bankomacie, a geniusze w placówce wmawiali mi, że to przez wirusy na moim telefonie.
  • Odpowiedz
  • 0
mam to samo blikiem plus płaceniem kartą w necie. Strasznie z-----e.

@x4rgon: w aliorze?

Zadzwoń na infolinie i zapytaj. Może da rady algorytm na 'debila' wyłączyć per/klient

@lelele112233: nie da się proszę pana ale to na pewno nie powinno się dziać ponownie proszę pana (dzieje się
  • Odpowiedz