Wpis z mikrobloga

tęsknię za tym starym polskim internetem. Pierwsze odcinki niekrytego krytyka, testo i Gothic historia prawdziwa

@NathirMajster: +1 Można się śmiać, ale tak ogólnie Niekryty Krytyk był naprawdę bardzo ciekawą postacią jak na tamte lata w polskim internecie do tego stopnia, że dostał on swoją audycję w radiu.
Cztero0404 - >tęsknię za tym starym polskim internetem. Pierwsze odcinki niekrytego k...
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: ale miał świetny kontent jak na tamte czasy był zajebiście profesjonalny na tej polskiej scenie. Zapytaj beczkę gonciarza a potem vlogi z Japonii podniosły poprzeczkę na niespotykany poziom.

Ja i tak w serduszku mam Gothic historia prawdziwa+ kontynuacja i idziemy expic
  • Odpowiedz
ale miał świetny kontent jak na tamte czasy był zajebiście

@NathirMajster: Dokładnie. Właśnie dla tego między innymi był jedną z trzech pierwszych osób posiadających milion subskrypcji na yt w Polsce.
  • Odpowiedz
ale miał świetny kontent jak na tamte czasy był zajebiście profesjonalny na tej polskiej scenie. Zapytaj beczkę gonciarza a potem vlogi z Japonii podniosły poprzeczkę na niespotykany poziom.

@NathirMajster: prawda, ale nigdy nie przepadałem za takimi ludźmi. Wydawali mi się zbyt fałszywi.
  • Odpowiedz