Wpis z mikrobloga

@samael4018: Czego nie rozumiesz wykopku? Dobroduszny ludolog cały hajs z jutuba oddaje Zaifowi a sam musi w--------ć surowe kartofelki by przeżyć. Ale co? Każdy filmik, opis czy komentarz to j----y bilbord reklamowy pełny linków do sklepów i współprac? yyyy no widzowie to są te konkrety zero argumentów co nie?
gelvid - @samael4018: Czego nie rozumiesz wykopku? Dobroduszny ludolog cały hajs z ju...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
nie robi yt dla pieniedzy

@samael4018: ciężko mi uwierzyć że by był aż tak pewny tego że sekta to łyknie, ale przecież ich łatwowierność i oddanie czarnemu panu nie ma granic... serio tak powiedział? przecież on nawet w dyskusji z ralindelem jako argumentu używał że zarobi na nim pieniądze
  • Odpowiedz
wez nie gadaj ze ta oportunistyczna gnida naprawde to powiedziala xDDDD

@xXxV4r3l5ExXx Tak było, jeszcze powiedział że gdyby mu zależało na pieniądzach to nagrywałby jakieś commentary z #famemma, grał w World od Tanks z reflinkiem w opisie, albo przyjmował jakieś współprace na milion zł w skali roku
  • Odpowiedz
gdyby mu zależało na pieniądzach to nagrywałby jakieś commentary z

@francis0440: oni się z arkiem umawiają na te debilne argumenty czy sami to niezależnie wymyślają? przecież to jest takie głupie XD jego widzowie chcą żeby on wyzywał avowed i pranie w silent hillu, a nie gadał o denisie załęckim, poza tym ten rynek jest oversaturated, tego jest znacznie za dużo. Ten argument jest takim giga gównem że tylko najbardziej ociężałe
  • Odpowiedz
nie robi yt dla pieniedzy dlatego od 3 lat dodaje codzienie po 3 filmy

@samael4018: Oczywiście, że tak. On tego nie robi dla pieniędzy tylko z miłości do gier i widzów xD Dla tego ma sklep z ubraniami, reklamuje instant gejming, ma włączone reklamy.
  • Odpowiedz
@francis0440: albo jest p---------m idiota rzucajacym takie niepodparte wiedza tejki bez swiadomosci ze bylby jednym z wielu takich komentatorow i mialby w porywach do 5k wyswietlen za taki film (kto mial sie tam oblowic to juz sie oblowil i okopal swoja pozycje oraz nabral odpowiednie kontakty juz dawno) albo robi to swiadomie gdyz ma swoja widownie ktora lyknie wszystko i sam teraz nie jestem pewny ktora opcja jest bardziej prawdopodobna
  • Odpowiedz
Czego nie rozumiesz wykopku? Dobroduszny ludolog cały hajs z jutuba oddaje Zaifowi

@gelvid: Oczywiście, że tak. Matka Terasa z Rumunii, charytatywnie wszystko robi xD Nawet jeśli to byłaby prawda to, Kiszak dalej ma hajs z pewnie 10 innych rzeczy które sobie popularyzuje tym youtubem. Przecież reklamy instant gejming masz chociażby na youtube, reklamy ciuchów też przemycane między wierszami, reklamę twitcha itp
  • Odpowiedz
albo przyjmował jakieś współprace na milion zł w skali roku

@francis0440: przy jego kontencie to conajwyżej mógłby pojechać na maltę se pokręcić na kasynie, co on k---a miałby reklamować, takie stawki to są za topowe marki co biorą jakieś żugajki czy inne najlepsze pr'owo opcje
  • Odpowiedz
@samael4018: bo nie robi, robi to zaiff - jego montazysta. nie zdziwilbym sie gdyby rzeczywiscie bral jakis maly % z adsensa a reszta do zaiffa. przeciez gosc musi to robic na pelen etat by wypluwac tyle filmikow dziennie
  • Odpowiedz
@okfmale: O biedny kiszak charytatywnie tworzący content nieświadomy co się dzieje na kanale kiszak na którym zbiera datki w postaci wsparcia, a gardzi internetowym żebractwem, za które to wsparcie oferuje wcześniej filmy do obejrzenia a gardzi wczesenym dostępem premium w grach, reklamuje gównokoszulki i rogi dla kinderszatanistów, drugoligowy plastikowy szrot gamingowy i niewiadomego pochodzenia kody do gierek. Powiedz mi on tutaj mówi że zaaif zarobił 5000zł czy że on sam
ActiveekHere - @okfmale: O biedny kiszak charytatywnie tworzący content nieświadomy c...
  • Odpowiedz
@okfmale: Wycięcie trzech fragmentów dziennie z gotowego materiału to chwila moment. Dorobienie miniaturek to parę minut. Chyba że trzepie shortów od groma, to tam pewnie jakaś edycja jest wymagana aby zamknąć w 3 minutach, nie wiem.
  • Odpowiedz
Powiedz mi on tutaj mówi że zaaif zarobił 5000zł czy że on sam zarobił 5000zł?

@ActiveekHere: ja doslownie sie odnioslem do zarabiania na yt i niczego wiecej. napisalem o kasie z adsense a ty manipulujesz kasa ktora dostaje z donejtow. to ze kiszak jest hipokryta wiadomo, ale nie o tym tutaj temat

youtube to tylko reklama jego streama gdzie zarabia o wiele wiecej niz youtubowe wypociny, dlatego pewnie bierze, powtorze
okfmale - >Powiedz mi on tutaj mówi że zaaif zarobił 5000zł czy że on sam zarobił 500...
  • Odpowiedz