Wpis z mikrobloga

@ameneos no i wspaniale, czekam na to. mieszkam w okolicy domów jednorodzinnych i zimą nie da się spacerować po okolicy. ale i tak trafiają się tacy co biegają w tym smrodzie xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@powodzenia z Łomianek smród przez Wiśle przechodzi do nas na Tarchomin. Tam to musi śmierdzieć. Na Porajów, Wittiga, Antalla itp czujniki pokazywały po 200. Więc czujniki zlikwidowali, w tym ten przy szkole, żeby nie denerwować rodziców. XD
  • Odpowiedz
Tak tylko przypominam, że w Wawie całkowity zakaz palenia węglem i wyrobami z węgla, nawet w piecach 5 klasy. Czujemy smrodek i dzwonimy.

@ameneos: w całym mazowieckim jest zakaz używania dmuchaw do liści, nie zauważyłem żeby administracje cokolwiek sobie z tego robiły.
Zadzwonisz na SM to przyjadą za 4 dni i nie stwierdzą wykroczenia.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@advert ta, to sie zdziwisz, bo sm wysyła furgonetkę z czujnikami i pewnie mają w środku drona. XD Ze dwa lata temu poszedłem pod smrodzacy dom z zamiarem telefonu, ale ktoś mnie uprzedził, bo auto już krążyło. Na Śląsku już od jakiegoś czasu rutynowo badają skład dymu latając nad kominami, czy ktoś nie pali śmieciami.
  • Odpowiedz