Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +3
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +15
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Data donacji - 30.09.2025
Rodzaj donacji - płytki krwi z osoczem
Miejsce donacji - RCKiK Wrocław
Grupa krwi - A Rh+
Prywatny licznik - 97211 ml
Postanowiłem zostać pierwszym przypadkiem, który po oddaniu krwi zamiast dopisać sobie jej objętość do prywatnego licznika, odejmie od niego więcej aniżeli oddał przy ostatniej donacji ;)
Dopytałem Pani w okienku i okazało się, że w sierpniu zeszłego roku zmienił się przelicznik donacji E5 czyli płytki+osocze małe z 1000ml na 850ml. Pozostałe przeliczniki zostały niezmienione. Szkoda tylko, że strona jest nieaktualna zarówno pod względem przeliczników jak i nazewnictwa względem wpisów w książeczce. Jak dla mnie te informacje nie są zrozumiałe.
Od sierpnia 2024 roku do wczoraj na donacji E5 byłem 10 razy czyli od wyniku 97861ml odejmuje 1500ml i dodaje wczorajsze 850ml co na dzień dzisiejszy daje 97211ml.
Na koniec roku oddam do RCKiKu wszystkie książeczki z wpisami do przeliczenia całości i wyjaśnienia tej dziwnej końcówki "11" bo nie daje mi to spokoju, ponieważ nigdzie we wpisach nie mam takiej liczby a pojawiła się ona na podsumowaniu jednej z książeczek, którą wypełniała pani z recepcji.
#barylkakrwi #krew #krwiodawstwo #rckik #rckikwroclaw
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
źródło: a9dae14f61fc914055f41cd5a
PobierzSkrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
@Zatoichisan: matko bosko... :)
@Zatoichisan: op zasponsorował sam kilka operacji - szacun.
Dobra, już doczytałem.
No niby od zeszłorocznego sierpnia E5 liczą jako 850ml ale Ty chyba oddajesz E7 czyli 1000ml :)