Wpis z mikrobloga

@Jestem_Tutaj: W rodzinie mają też Sodastreamy i sobie chwalą. Wszystko tak naprawdę zależy od aktualnej ceny i czego potrzebujesz. Mi jedna butelka 0,8 styka, ale niektórzy chcą mieć kilkanaście w zamienniku, w niskiej cenie itd.
  • Odpowiedz
#kiciochpyta czy Pepsi max zrobione z syropu do saturatora smakuje tak samo jak Pepsi max?

@Jestem_Tutaj: Moim zdaniem, nie. Probowalem i smakuje gorzej, jest taka przeslodzona w niefajny sposob. Jednak to tylko moja opinia, np. kiedys ktos na wypoku pisal z kolei, ze mu smakuje. Tak, ze chyba najlepiej samemu sprawdzic
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: to jest bardzo mozliwe. ogolnie, moja zabka nie gotowa na zmiany, ma byc nowy system na kasie, ale sami nie wiedza jak to bedzie dzialac xd producenci tez na pewno nie sa zadowoleni
  • Odpowiedz
  • 1
@youngP tak wgl to ciężko mi zrozumieć ten system, mało konkretow, np. skoro żabka jest małym sklepem to po co system kaucyjny? jak mam butelkę sprzed wejścia systemu kaucyjnego to mogę ją oddać i kupić w butelce z kaucją? W ogóle masa niewiadomych
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: u mnie w zabce zbierali butelki juz wczesniej i dawali za nie zabsy, zauwazylem dzisiaj, ze nie ma tego pojemnika na butelki i zapytalem czy dalej beda zbierac, to pani powiedziala, ze na kasie ma byc nowy system, ale oni nie wiedza jak to bedzie dzialac

jak mam butelkę sprzed wejścia systemu kaucyjnego to mogę ją oddać i kupić w butelce z kaucją?

ja slyszalem, ze nie. kaucje dostaniesz
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: no wedle mojej wiedzy, tak. bo ta butelka z sierpnia jest nic nie warta :/ ja mam sporo butli w domu i jak w zabce juz nie beda wymieniac na zabsy, to to wywalam do hasioka bo co zrobic xd tutaj chyba gosc mowi wlasnie o tych butla sprzed systemu kaucyjnego, jak to wyglada
youngP - @Jestem_Tutaj: no wedle mojej wiedzy, tak. bo ta butelka z sierpnia jest nic...
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: kurde, obejrzalem to jeszcze raz i sam juz do konca nie wiem xd
butelka z sierpnia na pewno nic nie warta, ale moze nie nalicza kaucji jak wezmiesz z półki butelke bez znaczka. c--j, chyba jak to dokladnie dziala dowiemy sie dopiero w praktyce
  • Odpowiedz