Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +214
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz
BobekRobek +33
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

Zapomniałeś nagle, że pisaliśmy ze sobą dwa miesiące temu i poruszyłeś wtedy temat używek, gdzie ci szczerze opowiedziałem o mojej przeszłości? Czemu nagle jesteś tak zszokowany i zniesmaczony, tym bardziej, że jeszcze sam przecież otworzyłeś się w tym wątku? xD
To teraz ja mam wrzucać screena i grzać ci lewą aferę, że buu jaki ćpun, tramal, opiaty walił i betaketony? xD Ja pier--le, ludzieee, rozumiem że to lepiej trafi do tych waszych antylateksowych podnóżków, ale miejmy jakąś godność, nie kłam, że nic nie wiedziałeś, ani też nie atakuj w tak obrzydliwy sposób, skoro mógłbym tu wstawić spider man mem(z tym wytykaniem się).
Czuję ciary żenady, że sam muszę teraz zaśmiecać tag takimi prywatami, zamiast merytorycznie się udzielać, ale jak taki jest poziom lewej afery wykręconej w moją stronę, to odpowiadam i kończę wątek.
Jestem zwykłym randomem, co sobie głośno komentuje tag po prostu, nie trzeba śledzić mojej biografii a po drugie, niczego nigdy nie ukrywałem przecież, wystarczy zapytać i szczerze odpowiem xD A po trzecie, Kondzio, zachowałeś się totalnie jak mały człowiek, myślę że ludzie sami ocenią jak wygląda takie budowanie otoczki i wielkiego zaskoczenia, gdy nie miałeś problemu o to dwa miesiące temu i przez cały czas wiedziałeś wszystko xD
żenuuuaaaa
#kononowicz #patostreamy
źródło: 1000014437
Pobierz