Aktywne Wpisy
JaX92 +108
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +79

Hej, mam pytanie odnośnie koszulek męskich. Najlepiej leżą na mnie jakieś stare luźniejsze koszulki, a wszystkie nowe ze sklepów leżą dziwnie. Zauważyłem, że różnią się tym, że stare koszulki po rozłożeniu na płasko tworzą kształt litery "T" - rękawy są wszyte prosto w bok. A każda nowa koszulka jakiej nie zamówię ze sklepu ma linię ramion i rękawy skierowane na skos w dół, co robi dużą różnicę w tym jak leżą na mnie takie koszulki.
Wiecie gdzie znajdę koszulki w kroju "T", tak to nazwijmy? Czy ktoś w ogóle jeszcze takie szyje?
Mam wrażenie patrząc po starych koszulkach które kupowałem przecież randomowo w Housach i Reservedach, że kiedyś krój "T" był powszechny, teraz standardem wydaje się linia ramion w dół, i wszywanie rękawów również w dół ;/