Aktywne Wpisy
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

WolfSports +60
Szanowni Sebcologowie, jak już wielu z was ostatnio zauważyło, ksiądz Andrzej Kolikowski (parafia Zakopane) zaproponował Sebcelowi poprowadzenia prelekcji w kościele. Niestety Sebastian olał propozycję moczem prostym i falistym.
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
Bohatersko w jego miejsce wszedł ciepły mentor Daniel! Oglądajcie zapowiedź tego niesamowitego eventu na oficjalnym koncie ciepłego mentora Daniela!
https://www.instagram.com/stories/danielkonieczny_com/
#sebcel #frajerzyzmlm
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-6 o 17.54.45
Pobierz

Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
źródło: image
PobierzKupowanie wody w 5l baniakach, noszenie ich do domu żeby ja później pić odstana ja wodę do kwitów…mając tej samej (lub lepszej) jakości w kranie za „darmo”.
Best deal ever
@ThinkBackwards: i mamy też tak robić, bo w Azji tak robią? Jak widać w tej Azji mają gdzieś wysypiska śmieci, to może u nas też je zlikwidujmy... Może palmy tymi butelkami w piecach, bo w Azji też tak na pewno robią. A może po prostu dbajmy o swoją okolicę i nie patrzmy, że inni robią c-----o...
automat na zgnieconej nie zczyta kodu kreskowego,
źródło: 1727850173_oobbkk_fb_plus
Pobierz@LukaszTV: w zasadzie ustawa spełniła swoją rolę, do wyprodukowania 3l butelki potrzeba nie tak dużo więcej niż do 0,5 czy 1,5 litrowej (więcej ale zdecydowanie nie 2x więcej). Jak ludzie zaczną kupować większe butelki to mniej śmieci kupią w przeliczeniu na litr płynu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ThinkBackwards: mógłbym powiedzieć to samo. Ja nie oceniam tego systemu kaucyjnego (i jego plusów/minusów) tylko wrzucanie jako argument Azji.
@Szemiques: To chyba w warunkach jakiejś klęski żywiołowej, bo normalnie woda w kranie się nie różni od takiej.
Komentarz usunięty przez autora