@mirko_anonim jak masz kamerę to mozesz go normalnie rozjechać jeśli nagrało się że złośliwie hamuje przed maska , musisz też trochę zahamować żeby się policja nie czepiała
@mirko_anonim: na https://www.ufg.pl możesz wpisać nr rejestracyjny pojazdu i wyskoczą Ci wszystkie dane, nawet nr polisy. Jeśli dobrze zapamiętałeś nr to wg UFG jest to SUZUKI GSX-R 750. Resztę sprawdź sobie sam.
@mirko_anonim: mój 2 tonowy wrangler ma raczej średnie hamulce ( ͡°͜ʖ͡°) w życiu bym nie wyhamował nikogo motocyklem, może dlatego że jeżdżę na moto albo nie jestem debilem nie wiem
Wrzuć filmik na Stop Chama. A następnym razem przyhamuj i najedź lekko na tył jeśli widzisz, że typ robi to celowo i dobrze, że jeździsz z kamerą. Takie celowe hamowanie można udowodnić w sądzie właśnie przy pomocy nagrania z kamery. ( ͡°͜ʖ͡°)
@CheSlaw: Też jeździłem na motorze i pare razy ktos mnie ostro wkurzył to mialem mysl zeby mu zahamować przed maska xD ale zaraz sobie wlasnie pomyślałem kto na tym bardziej straci xDDD
Zgłoś do drogówki odpowiedniej dla miejsca, w którym miało miejsce wykroczenia. Pamiętaj dołączyć całe nagranie - tak żeby było widać ten rozstawiający się patrol. Może policjanci zapamiętali, że typ jechał z zagiętą tablicą. Teraz jest za to 500 zł mandatu.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link