TL:DW rozruchowego lajta na TikToku. Króciutka to była transmisja, memtor zjadł rolki i jakiś taki spokojny, prawie że miły, ciepły, tak?
Lajt powstał by przybliżyć widzom czym tak właściwie jest WatahaWbrebZasadom i kim jest sam memtor we własnej osobie.
Sekcja "kim jest":
Jak sam stwierdził będzie mówił "skrótowo i szczegółowo, bo dzisiaj max godzinka pracy". Chwilę później się zreflektował i stwierdził, że to nie jest praca i miał na myśli aktywność działania.
(Miałem problemy z netem i możliwe że umknęło mi coś co jeszcze przybliża personę Seby)
Sekcja "WatahaWbrebZasadom":
Powstała, bo: - ma alergię - w-----a go coś takiego - "idź do szkoły, dobrze się ucz, staraj się w pracy, weź kredyt na 30 lat, żyj byle jak" - męczy go, że ludzie tak gadają i p------ą a nie robią nic - ma alergię na schemat i system, który został nam zakorzeniony "bo tak wypada, bo tak jest lepiej".
Następuje przełomowy moment autorefleksji i Seba zadaje retoryczne pytanie:
"Ile razy można p-------ć w kółko to samo?"
- ma alergię na to co mu nie służy, na toksycznych ludzi, na p---------e
Odbija od wyliczanki i zwraca uwagę na problemy ludzi, które on jest w stanie rozwiązać (zaznacza, że nie ocenia). Swoje przemówienie kieruje do singli i ludzi, którzy chcą zostać milionerami. Zwraca uwagę, że same chęci poznania partnerki czy zarobienia miljona, bańki, rozumiesz to za mało. Celnie punktuje kasztanów i pyta się:
"Czy będziesz tak p-------ł w nieskończoność i do skutku?"
Wraca do genezy powstania WatahyWbrebZasadom. Stwierdził, że zaczął robić zupełnie inne rzeczy. Pochwalił się swoimi markami osobistymi zakładanymi na przestrzeni lat. Dopiero po tych markach znalazł taką markę co to takiej marki nigdy jeszcze nie miał czyli właśnie WatahaWbrebZasadom. W piątek na YT dowiecie się więcej. Nie chce zdradzać szczegółów ale będzie wataha kontra system.
Stwierdza, że nie chce wierzyć w bajki i nawijanie makaronu na uszy. Nie wierzy w ZUS i emeryturę.
Seba zajmuje się swoim życiem, nie ocenia, nie interesuje go to, po prostu.
WatahaWbrebZasadom powstała pod kątem schematów i tego wszystkiego.
Dalej daje upust swojemu niezadowoleniu i stwierdza, że to jak działa świat to "współczesne niewolnictwo, nic więcej, nic totalnie więcej".
Na rozruch lajty będą odbywać się w poniedziałki, piątki i soboty.
Jakiś kasztan zapytał się o mentoring indywidualny, więc został zbesztany że to żaden mentoring a sesja. Nastąpiła przerwa w transmisji żeby Sebkie mógł skopiować link do Calendly.
Nastąpiła sesja pytań. Padło w zasadzie jedno, które na początku ignorował. Został zapytany czy działa w grupie BG Lewickiego. Stwierdził, że nie wie o jaką grupę BG chodzi.
Na koniec lajta, po tym jak zapraszał widzów na Instagrama i Calendly, padła wartościowa sentencja:
"Jak zrobisz coś to zrobisz, jak nie to dalej będziesz siedział na p-----e i nic nie zrobisz."
@WolfSports: no akurat czysty fart miałem, bo po tym jak zobaczyłem zapowiedź na insta i wbiłem na tikataka, to właśnie wystartował z lajtem. Ale memtor nie ułatwia. Jak niby ktoś ma się zapoznać z jego postacią i marką skoro nawet nie archiwizuje tych transmisji?
@Technick20: bełkot tak dobry jakbym go oglądał. Od kilku lat te przedstawienia robi i dalej się nie idzie dowiedzieć o co mu chodzi poza tym, że zaraz już za chwilę skrótowo to wytłumaczy bo nie ma czasu xd
Od kilku lat te przedstawienia robi i dalej się nie idzie dowiedzieć o co mu chodzi
@Instrybutor_z_Orlenu: o, tego też bym chciał się dowiedzieć xD I na czym on w ogóle zarabia na życie. Bo to całe jego pier...lenie o niczym to chyba nie jest jego główne źródło dochodu? No przynajmniej mam nadzieję, że nikt nie kupuje tego jego... Nawet nie wiem czego. "Mentoringu"? Biletów na te jego standupy?
@Returned: na tym właśnie polega dowcip, że Seba pluje na etatowców, a sam rozbija się po holenderskich agencjach pracy XD. Co chwilę zmienia marki osobiste i kontent, bo chętnych na jego mentoring niezmiennie brakuje. Jedynym złotym strzałem kiedy udało mu się wycyganić trochę pieniądza to jego streamy na kicku, gdzie za donejty robił z siebie jeszcze większego błazna. Przycyganił na lufa donejtach, nie dostarczył obiecanych dwóch pierwszych rozdziałów Księgi Związków
TL:DW rozruchowego lajta na TikToku. Króciutka to była transmisja, memtor zjadł rolki i jakiś taki spokojny, prawie że miły, ciepły, tak?
Lajt powstał by przybliżyć widzom czym tak właściwie jest WatahaWbrebZasadom i kim jest sam memtor we własnej osobie.
Sekcja "kim jest":
Jak sam stwierdził będzie mówił "skrótowo i szczegółowo, bo dzisiaj max godzinka pracy". Chwilę później się zreflektował i stwierdził, że to nie jest praca i miał na myśli aktywność działania.
(Miałem problemy z netem i możliwe że umknęło mi coś co jeszcze przybliża personę Seby)
Sekcja "WatahaWbrebZasadom":
Powstała, bo:
- ma alergię
- w-----a go coś takiego
- "idź do szkoły, dobrze się ucz, staraj się w pracy, weź kredyt na 30 lat, żyj byle jak"
- męczy go, że ludzie tak gadają i p------ą a nie robią nic
- ma alergię na schemat i system, który został nam zakorzeniony "bo tak wypada, bo tak jest lepiej".
Następuje przełomowy moment autorefleksji i Seba zadaje retoryczne pytanie:
"Ile razy można p-------ć w kółko to samo?"
- ma alergię na to co mu nie służy, na toksycznych ludzi, na p---------e
Odbija od wyliczanki i zwraca uwagę na problemy ludzi, które on jest w stanie rozwiązać (zaznacza, że nie ocenia). Swoje przemówienie kieruje do singli i ludzi, którzy chcą zostać milionerami. Zwraca uwagę, że same chęci poznania partnerki czy zarobienia miljona, bańki, rozumiesz to za mało. Celnie punktuje kasztanów i pyta się:
"Czy będziesz tak p-------ł w nieskończoność i do skutku?"
Wraca do genezy powstania WatahyWbrebZasadom. Stwierdził, że zaczął robić zupełnie inne rzeczy. Pochwalił się swoimi markami osobistymi zakładanymi na przestrzeni lat. Dopiero po tych markach znalazł taką markę co to takiej marki nigdy jeszcze nie miał czyli właśnie WatahaWbrebZasadom. W piątek na YT dowiecie się więcej. Nie chce zdradzać szczegółów ale będzie wataha kontra system.
Stwierdza, że nie chce wierzyć w bajki i nawijanie makaronu na uszy. Nie wierzy w ZUS i emeryturę.
Seba zajmuje się swoim życiem, nie ocenia, nie interesuje go to, po prostu.
WatahaWbrebZasadom powstała pod kątem schematów i tego wszystkiego.
Dalej daje upust swojemu niezadowoleniu i stwierdza, że to jak działa świat to "współczesne niewolnictwo, nic więcej, nic totalnie więcej".
Na rozruch lajty będą odbywać się w poniedziałki, piątki i soboty.
Jakiś kasztan zapytał się o mentoring indywidualny, więc został zbesztany że to żaden mentoring a sesja. Nastąpiła przerwa w transmisji żeby Sebkie mógł skopiować link do Calendly.
Nastąpiła sesja pytań. Padło w zasadzie jedno, które na początku ignorował. Został zapytany czy działa w grupie BG Lewickiego. Stwierdził, że nie wie o jaką grupę BG chodzi.
Na koniec lajta, po tym jak zapraszał widzów na Instagrama i Calendly, padła wartościowa sentencja:
"Jak zrobisz coś to zrobisz, jak nie to dalej będziesz siedział na p-----e i nic nie zrobisz."
ヽ( ͠°෴ °)ノ
@Technick20: no tu raz trafił xD
@Instrybutor_z_Orlenu: o, tego też bym chciał się dowiedzieć xD
I na czym on w ogóle zarabia na życie. Bo to całe jego pier...lenie o niczym to chyba nie jest jego główne źródło dochodu? No przynajmniej mam nadzieję, że nikt nie kupuje tego jego... Nawet nie wiem czego. "Mentoringu"? Biletów na te jego standupy?