Wpis z mikrobloga

✨️ Czy Reddit jest lepszy od Wykopu?
Mirki co sądzicie o #reddit? Nigdy nie korzystałem z tego. Na wykopie fajne to, że można łączyć tagi ale rozumiem że na reddicie muszę wejść w konretny subreddit żeby się o czymś dowiedzieć i nie ma szansy że na to trafię przy podobnym wątku lub mógłby mnie też zainteresować? Szukam czegoś o tematach ogólnych ale też konkretne zagadnienia jak gospodarka, rynek pracy, zainteresowania, recenzja produktów albo konkretny problem którego doświadczę. Zależy mi na jakości treści oraz społeczności, a niestety na wykopie efekt jest taki, że prawie każdy podjęty temat musi być zawsze w negatywnym świetle i człowiek dostaje depresji od czytania. Czy na reddicie też wszystko jest złe, wszędzie spiski, wyzysk, europa upada i wszędzie zło xD?

#wykop #wiadomosci #polska #socialmedia #swiat #nauka #ciekawostki #informacje #rozwojosobisty

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Czy Reddit jest lepszy od Wykopu? Ⓘ
Mirki co sądzicie o #reddit? Ni...

źródło: 4330537_original

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zależy od suba. Niszowe suby skupione wokół jakiegoś fandomu albo hobby są dobrym źródłem wiedzy w danym temacie i spoko miejscem, żeby wymienić się opiniami z innymi zajawkowiczami.
r/Polska to instant rak, pełno dzieciarni o mentalu lewicowego płatka śniegu, ich ciągłe płacze o wszystko + upośledzeni modzi dający bany wg swojego widzimisię.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: reddit nie działa jak wykop. Wszystko zależy od suba.
Ogólnie znacznie wyższy poziom wypowiedzi niż w vikopowym ruskim szambie.

Aby sensownie przeglądać reddita praktycznie musisz mieć konto - po jakimś czasie się sensownie do Ciebie dostosuje. A no i praktycznie tylko po angielsku.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
konkretny-społecznik-85: Na reddicie za duzo zalezy od poszczegolnego sub reddita. Te o pracy, hobby, czy np serialowe, ksiazkowe, filmowe, growe, sa spoko. Ale polityczne to kompletny syf. Reddit polski to idealnie ktos tu juz napisal, płacz za płaczem i lewactwo samo gęste lejące się z komentarzy, chociaz musze przyznac ze ostatnio przebijaja sie i normalne komentarze i nie sa az tak czesto kasowane. Natomiast niestety dalej od wiekszosci to ma sie
  • Odpowiedz