Aktywne Wpisy
mlody91pl +7
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mirki co sądzicie o #reddit? Nigdy nie korzystałem z tego. Na wykopie fajne to, że można łączyć tagi ale rozumiem że na reddicie muszę wejść w konretny subreddit żeby się o czymś dowiedzieć i nie ma szansy że na to trafię przy podobnym wątku lub mógłby mnie też zainteresować? Szukam czegoś o tematach ogólnych ale też konkretne zagadnienia jak gospodarka, rynek pracy, zainteresowania, recenzja produktów albo konkretny problem którego doświadczę. Zależy mi na jakości treści oraz społeczności, a niestety na wykopie efekt jest taki, że prawie każdy podjęty temat musi być zawsze w negatywnym świetle i człowiek dostaje depresji od czytania. Czy na reddicie też wszystko jest złe, wszędzie spiski, wyzysk, europa upada i wszędzie zło xD?
#wykop #wiadomosci #polska #socialmedia #swiat #nauka #ciekawostki #informacje #rozwojosobisty
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 4330537_original
PobierzIQ jest pewnie wyższe niż na Wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i masz ludzi z całego świata
r/Polska to instant rak, pełno dzieciarni o mentalu lewicowego płatka śniegu, ich ciągłe płacze o wszystko + upośledzeni modzi dający bany wg swojego widzimisię.
Ogólnie znacznie wyższy poziom wypowiedzi niż w vikopowym ruskim szambie.
Aby sensownie przeglądać reddita praktycznie musisz mieć konto - po jakimś czasie się sensownie do Ciebie dostosuje. A no i praktycznie tylko po angielsku.
a mowie niestety bo jest pelen komuszych swin.
Raz dostalem perma bana bo wkleilem link do
Wikipedii o zydach. Xd