Wpis z mikrobloga

✨️ Subtelne zapachy najlepszych ziół
#przemyslenia #420

Też macie tak, że najlepsze zioło (bardzo) dobrze wygląda, a wyrazisty zapach jest subtelny lub ledwo wyczuwalny? Pachnie, smakuje i działa, pychotka ^.^

#weddingcake #tropicalcookies

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dobre, to mocno subiektywne okreslenie. Terpeny dużo mówią z czym masz do czynienia, bagienne ziemiste- na kanapę, cytrusy, owocowe- pośrednio. Kwiatowe, mydelniczki (jak mydło w płynie) słabsze krótko dzialajace
  • Odpowiedz
Też macie tak, że (...) wyrazisty zapach jest subtelny lub ledwo wyczuwalny?

@mirko_anonim: nie. Ja nawet nie wiem jak wyrazisty zapach może być jednocześnie subtelny albo ledwo wyczuwalny. I to wszystko jedno o jakich ziołach piszesz.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
roztropny-myśliciel-34: Nie spotkałem się z czymś takim. Jakieś konkretne odmiany masz na myśli?
Jedyne co zauważyłem to przy medycznej marihuanie w Polsce to indica bardziej zostawia zapach po paleniu niż sativa, paląc w pomieszczeniu z otwartym oknem.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
uporządkowany-nomada-85: Nie, najlepsze odmiany z aptek, o najlepszym działaniu, najfajniejszym pobudzeniu lub euforia czy przyjemnym body load mialy względnie slaby smak i zapach.

Green crack czy inne zioło z Kalifornii, nie raz po 120zl/g w Londynie po przeliczeniu też nie wyglądalo.... Ald klepalo jak crack prawie xd

Za to w Holandii sie napalilem właśnie takich wymaksowanych pod kątem wizualności i zapachu surowca
  • Odpowiedz