Wpis z mikrobloga

#kononowicz

@Goblin_Goon, problem jest tego typu, że to nie Ty trafiłeś. Trochę jak ze Storchem, który twierdzi, że to on pierwszy opisał proceder wykorzystywania Ksieka. Walnąłeś kapiszonem, a teraz próbujesz przypisać sobie zasługę celnego strzału @Formbi. A trafiłby zapewne i bez Twojego dzisiejszego wpisoszału.

Zastanawia mnie ile czasu zajmie Twoim skylaczom poznanie się na Twojej nietypowości. Będziecie się klepać po pleckach aż do czasu srogiej odklejki, kiedy znowu nie utrzymasz ciśnienia i zalejesz tag kolejnymi kocopołami, pokazując, że na strychu bałagan był większy niż każdy przypuszczał. A tag ma już podobną historię. Dla mnie to bardziej niż pewne, że należy zadać pytanie "kiedy", nie "czy", ale jestem ciekaw opinii wykopków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Technick20 - #kononowicz 

@Goblin_Goon, problem jest tego typu, że to nie Ty trafiłe...

źródło: Screenshot_2025-09-28-15-04-05-168_com.android.chrome-edit

Pobierz

Czy nietypowego goblinka czeka los bezpravkano207?

• t00k 71.0% (22)
  • Na pewno by czegoś takiego nie było 29.0% (9)

Oddanych głosów: 31

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Technick20: Ale odczep się od niego, przecież sobie to sami wyjaśnili we wpisie albo wyjaśnią w prywatnej rozmowie. Decyzję podjęły oba wykopki, a kto był pierwszy to rzut monetą biauka. To nie wyścigi.
gr0m1t - @Technick20: Ale odczep się od niego, przecież sobie to sami wyjaśnili we wp...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz