Aktywne Wpisy

Hortennsia +25
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz
wfyokyga +20
POLSKA GUROM 🇵🇱🇵🇱🇵🇱💪💪💪
źródło: temp_file3697954566000702282
Pobierz

Potem mnie tknęło - przecież to dyżur na SORze. Połamani i krwawiący pacjenci mogą poczekać, bo ktoś musi napisać 50 komentarzy pod wątkiem o #lekarz100k i każdemu z osobna wyjaśnić że oni wcale tyle nie zarabiaja. Walczą o ludzkie życia. Wędliny, bułki etc.. xD
Nie, dla rezydentów to jest jedyna. Przeczytaj ustawę.
Opublikowała je agencja rządowa na podstawie danych z ponad 90% placówek więc tak, sa
Z diabetologami? Wysłałeś cały artykuł w którym większość się pokrywa z tym co napisałam a wyciągnąłeś jedno zdanie i się chełpisz że masz rację xD
Masz urojenia i nie przyjmujesz faktów ani kontekstu. Nie mówiąc już o dyskusjach
Jest to najuczciwiej wynagradzana specjalizacja bo dostaje się dokładnie tyle kasy ile się opisze co do badania
@dr_Batman: Jeżeli według Ciebie radiolodzy mają płacone tylko za opisy, to albo starsi koledzy wszystkiego Ci nie mówią, albo bardzo słabo wynegocjowaliście sobie umowy.