Wpis z mikrobloga

#ukraina rozumiem wyśmiewać się z @Metris ze względu na bzdury które wypisuje, śmiać się z drugiej armi świata, punktować głupotę rosyjskiej propagandy która kolportuje - ale to co odwala w ostatnim czasie to należy się definitywnie ban gdyż jest to ewidentne szyderstwo z cierpienia niewinnych i pochwalanie morderców którzy z racji braku powodzeń na froncie nękają zwykłych ludzi. Moderacja gdzie jesteście
Atryu - #ukraina rozumiem wyśmiewać się z @Metris ze względu na bzdury które wypisuje...

źródło: IMG_2650

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mike-johnston: generalnie to w tym samym miejscu mam ruskich jak i ukraincow, ale przestać nas tu razić swoją moralnością bo jesteś zwykłym hipokrytą, pewnie wielu ruskich popiera wojnę ale zakładam że jest spora część ktora nie popiera ale ty namawiasz do zabicia całego narodu, a potem będziesz becal że ktoś oskarża wszystkich Ukraińców o Wołyń
Ruskitroll123 - @mike-johnston: generalnie to w tym samym miejscu mam ruskich jak i u...

źródło: Screenshot_20250928-103458_1

Pobierz
  • Odpowiedz
ale ruscy je zniszczyli, pewnie z nieudolności bo nie trafili w cenniejszy cel wojskowy

@darek-jg: XD mylisz się wpis ten ma na celu wywołanie strachu i pokazanie do czego są zdolni jego mocodawcy, wszystkie jego wpisy są w tym tonie nigdy nie skrytykuje rosjii ale zawsze jego wpis podkreśla jej nieprzewidywalność i nieobliczalnośc ;)
  • Odpowiedz
mylisz się wpis ten ma na celu wywołanie strachu i pokazanie do czego są zdolni jego mocodawcy

@bombastick: ja chyba wiem lepiej jakie uczucia we mnie wywołuje niż ruscy ;) ty się boisz rosji jak widzisz taką nieudolność w odpowiedzi za zniszczenie kolejnej rafinerii?
  • Odpowiedz
  • 4
@darek-jg: nieudolność drugiej armi świata to jedno, ale nieudolność moderacji która nie jest w stanie poradzić sobie z taką ewidentną kacapska propaganda to już co innego
  • Odpowiedz