Aktywne Wpisy

ish_waw +651
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
gobi12 +222
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

źródło: IMG_2650
PobierzNawet filmiku z symulacja morderstwa prezydenta Ukrainy nie usunęli. Brutalne, bestialskie i odrażające treści.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Screenshot_20250928-103458_1
Pobierz@darek-jg: Jest to tzw miękka propaganda
Moderacja zajęta kasowaniem wpisów o tyom, że moskale to prymitywni mordercy
@darek-jg: XD mylisz się wpis ten ma na celu wywołanie strachu i pokazanie do czego są zdolni jego mocodawcy, wszystkie jego wpisy są w tym tonie nigdy nie skrytykuje rosjii ale zawsze jego wpis podkreśla jej nieprzewidywalność i nieobliczalnośc ;)
@bombastick: ja chyba wiem lepiej jakie uczucia we mnie wywołuje niż ruscy ;) ty się boisz rosji jak widzisz taką nieudolność w odpowiedzi za zniszczenie kolejnej rafinerii?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora