Wpis z mikrobloga

@ThotSlayer: przecież ja piszę o ich wyglądzie a nie przeznaczeniu. Rozumiem, że to regeneracja i masaż ale wciąż w formie buta który będzie i tak służył do chodzenia. Ba znajdą się właśnie tacy którzy będą w nich chodzić. Chyba, że nie doczytałem i nie nadają się do chodzenia tylko trzymania w nich stop. To wtedy w dziale akcesoria a nie buty
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny no nie doczytałeś. bardzo wątpliwe, że ktoś je kupi do chodzenia tak o po mieście jeśli to masz na myśli, a nawet jakby tak się stało, to jest to sprawa wyłącznie tej osoby. zresztą w całym outficie jakby ktoś je lekko przykrył szerokimi spodniami, to nawet byś nie zwrocil uwagi na nie. to nie mają być buty uniwersalne tylko stworzone w konkretnym celu. z tego co piszesz można wywnioskować jakby
  • Odpowiedz
@ThotSlayer: z tego co pisze wynika, że te buty tragicznie wyglądają. I jeśli już je widzę podbite cena na stockxx to znaczy że będą je kupować do outfitu. To, że ty nadinterpretujess mój wpis i gdzieś sobie dorabiasz o byciu przeze mnie ofiarą nofyz to tak jak ja zarzucilbym ci teraz, że trochę cię pycha ponosi z interpretacją mojego wpisu. Za nim się nic kompletnie nie kryje poza faktem, że
  • Odpowiedz
@ThotSlayer: a idąc dalej twoim tokiem. Chyba jasno się wyraziłem, że jestem stary i nie rozumiem... A ty mi, że mnie boli, że ktoś to założy i że to czyni mnie ofiarą... Czyli rozumiem, że tobie wszystko się podoba od ubrań poprzez muzykę i filmy, designe u cała resztę żeby przypadkiem na wyjść na ofiarę bólu d--y lub stylu czy mody? Bo to właśnie ten rodzaj logiki.
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny cały czas masz takie prawo i nigdzie nie napisałem, że nie. w ogóle nie kumasz co napisałem i chyba tez co sam napisałeś. masz 100% rację we wszystkim, a to czym zajmuje się ta firma to zupełnie inna sprawa xd masz tu jeszcze zdjęcie butów w normalnych spodniach, a nie treningowych. podbite ceny na stockx = kupowanie do outfitu
ThotSlayer - @JonaszSynGrazyny cały czas masz takie prawo i nigdzie nie napisałem, że...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
@ThotSlayer: No widzisz, jakieś dziwne masz zacięcie bo teraz będziesz się bawił ironia i sarkazmem :) i xd. Choć masz rację że Stockx będzie kolekcjonersko nie tylko do outfitu. W każdym razie myślę, że w tym miejscu to zostawimy
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny niczym się nie bawię tylko skończyłem dyskusje. gdy ją zacząłem i odniosłem się 1:1 do tego co napisałeś, to uznałeś, że nadinterpretuję oraz że się oburzyłem - czyli zarzuciłeś mi nadinterpretacje, a później w tym samym komentarzu robisz to co mi zarzucasz. odbierasz to co napisałem za atak i atakujesz mnie jakbyś musiał czegoś bronić zamiast wyjaśnić i zrozumieć się wzajemnie, więc nie ma o czym gadać
  • Odpowiedz