Wpis z mikrobloga

• 0
@GreckiSamuraj: Tego nie usunę a wręcz przeciwnie - zrobię backup tych komentarzy, bo takiego samozaorania dawno nie było xDDD. Mam konto od 8 lat, na samym tylko mikroblogu dodane 1653 wpisy i 3806 komentarze, a taki przegryw jak ty w nocy z 24 na 25 września 2025 roku siedział do 6 rana i czytał wszystko od deski do deski by znaleźć jakieś nic nie znaczące g---o z 2021 roku xD
  • Odpowiedz
@DurzyPszypau:

Mam konto od 8 lat, na samym tylko mikroblogu dodane 1653 wpisy i 3806 komentarze

a taki przegryw jak ty..

( ͡° ͜ʖ ͡°) prawda jest taka ze jestes zwykłym nieudacznikiem życiowym, który spędził 3 lata swojego zycia na zgłaszaniu postów na wykopie, i Ty jeszcze masz czelność kogoś od przegrywów wyzywać xD Podwalasz koninę pod foty jakis małolat, na dysku foty z facetami w
G.....j - @DurzyPszypau: 
Mam konto od 8 lat, na samym tylko mikroblogu dodane 1653 w...

źródło: Screenshot_20250925_053842_Brave

Pobierz
  • Odpowiedz
@DurzyPszypau: Czyli zabolała prawda xDDD Widzisz to jest ta różnica między nami. Ja jak będę chciał to i tysiąc kont na wykopie sobie zrobię, one nic dla mnie nie znacza, a jakby Ci zbanowali Twoje to byś skończył z magikiem bo mirko i zgłaszanie wpisów to całe Twoje życie xD Nie masz kobiety, podwalasz pod małolatki, mieszkasz w Polsce B + jestes Pisowcem xDDDDD hahahaah odpowiesz wreszcie ile tych zdjęć
G.....j - @DurzyPszypau: Czyli zabolała prawda xDDD Widzisz to jest ta różnica między...

źródło: Screenshot_20250925_060225_Brave

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@GreckiSamuraj: Wiesz czym w psychologii jest projekcja? To mechanizm obronny, który polega na nieświadomym przypisywaniu innym ludziom własnych nieakceptowanych cech, uczuć lub motywacji, aby uniknąć konfrontacji z nimi u siebie. Jesteś książkowym przykładem takiej właśnie osoby. Zastanów się nad sobą i swoim życiem, póki nie jest (?) jeszcze za późno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DurzyPszypau - @GreckiSamuraj: Wiesz czym w psychologii jest projekcja? To mechanizm ...

źródło: Screenshot_378

Pobierz
  • Odpowiedz