@SamiecCzlowiekaNierozumnego Dumny reprezentant Sochaczewa. Jego ojciec jest jeszcze gorszy, kasjerki na stacji jak go widziały to uciekały na zaplecze bo burak je obrażał. Dobrze że młody zdechł to nie będzie przekazywał genów
@SamiecCzlowiekaNierozumnego: i też na końcu leżysz i kwiczysz, i przepraszasz? "Ale panie moderatorze, ja przepraszam, błagam, ja już nigdy więcej nie będę prostował takich rzeczy"?
@Returned wiesz że sam nie wiem. Będę się widział jutro z ziomkami to zapytam o hubercika. Mój dalszy sąsiad jeździł z nim na dziwki do Warszawy bo ten przygłup stawiał, ale nie mam kontaktu bo się ukrywa w Holandii od jakiegoś czasu a jak bywał w Polsce to leżał w psychiatryku. Ogólnie zacne towarzystwo . Hubert miał nie tylko dzianego ojca, który nawet chyba komendę główną w Płocku budował, ale też
@Returned oczywiście że prawda bo nawet na wykopie było o tym głośno, Szostak pisał artykuły. Niestety widzę że wszytko zostało usunięte bo on miał siostrę jeszcze i pewnie tatuś nie chce żeby smród się ciągnął na kolejne pokolenia ¯_(ツ)_/¯
@Returned to byl taki majtczak zanim stało się to modne. Być może jego szczęście miało jakiś związek z budową nowej komendy ( ͡º͜ʖ͡º) A potem czytamy że jakiegoś upośledzonego wsadzą za kradzież batonika albo małolata za pół grama zioła ( ͡º͜ʖ͡º) żebyście czuli się bezpiecznej obywatele
źródło: 555327965_2484447268605071_3348246461221902943_n
Pobierzźródło: temp_file4069298203570773361
PobierzA potem czytamy że jakiegoś upośledzonego wsadzą za kradzież batonika albo małolata za pół grama zioła ( ͡º ͜ʖ͡º) żebyście czuli się bezpiecznej obywatele
źródło: temp_file3933576963300863862
Pobierz