Aktywne Wpisy

yahoomlody +251
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz
MonazoPL +78
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz

#p0lka #bekazrozowychpaskow #zwiazki #takaprawda
źródło: lunar-rush-yes-honey
PobierzI uwaga nie są to tylko damskie zachowania , tacy faceci też istnieją
Pasywna agresja nie jest typową dla jednej płci
Nawet się nie zorientuje jeśli przegra, albo w połowie wywróci szachownicę, myśląc, że wygrał, a potem tam jeszcze nasra. Jacy wy k.a jeszcze naiwni jesteście.
Niektórzy nie rozumieją ani po dobroci, ani po złości. Z niektórymi żadne stawianie granic od początku nic nie daje. Małżeństwa
Serio myślisz że toksyczni faceci nie istnieją którzy traktują w ten sposób partnerkę i dzieci ?
Nawet na wykopie masz takich pełno
Żaden człowiek nie kocha bezinteresownie TY TEZ NIE , miłość każdej osoby jest generowana przez coś , też byś nie pokochał kobiety której nie uważasz za atrakcyjną
Zgrywasz ofiarę mimo że masz taką samą mentalność jak te
@barTTY: dzisiaj byłem po gresy i mi się przypomniało
A jakie są te arabskie metody wychowania ? Bo ja znam społeczna arabska z Niemiec i araby utrzymują swoje laski kupują kwiaty drogie prezenty i się starają
Jakoś nie znam żadnego araba potwora a Rosjanki ukrianki za nimi wręcz szaleją bo płacą za babe a nie piją jak słowianie