Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Femboy30k: a to nie zależy przypadkiem od stopnia zalania mózgu przez hormony a nie od bodycountu? xD femoidy czesto wchodzą w stany typu "to nic nie znaczyło" "nie wiem co się ze mną stąło"
  • Odpowiedz
@Cordinon

Jak jakaś cię o to pyta, to tylko po to, aby ocenić, czy masz kompleksy, jak cię kontrolować i na ile może być sobą przy tobie (czyt. nie udawać cnotki). Faktyczna odpowiedź nie ma znaczenia.

Ogólnie oducz się traktowania słów kobiet dosłownie, bo prawie nigdy nie są.
  • Odpowiedz
@Cordinon: masz złe myślenie

kobiecie NIGDY nie dogodzisz i NIGDY jej w pełni nie zadowolisz, jak chcesz próbować to droga do nikąd

liczy się co TY chcesz i co jest dla CIEBIE dobre, uwolnij się od niewolniczego mindsetu

a laskom zawsze ściemniaj, mów im, że byłeś w 3 długich stałych związkach i tyle, one nie mają skrupółów do tego typu ściemniania
  • Odpowiedz
  • 0
@steppenwolf12: nie mam zamiaru nikomu dogadzać tylko wskazuje i wyśmiewam absurdy - wolę być schizoidalnym socjopatą niż mieć status należenia do jakiejkolwiek samicy i bycie zakładnikiem jej instynktu terytorialnego
  • Odpowiedz
  • 0
@steppenwolf12: poza tym dla faceta ściema typu "byłem w 3 związkach" to zazwyczaj przykrywka na "jestem prawikiem ewentualnie miałem w liceum dziewczynę z którą chodziłem za rękę a jak raz pokazałem pyzę to zostałem wyśmiany" a dla kobiety oprócz tych 3 związków było jeszcze 15 "przyjaciół" onsów i "partnerów do tańca"
  • Odpowiedz