Wpis z mikrobloga

#przegryw halo piwniczaki różowo niebieskie! Jest fajny temat , idealna okazja do tegoż żeby wyjść z piwnicy choć na dwie godziny i jeszcze kogoś poznać! Ja byłem już na jednym wydarzeniu i polecam. Jest zabawa, ludzi poznajesz choćbyś nie chciał i jest kupa śmiechu. Wydarzenie jest za darmo, appka właściwie dopiero powstaje i nie ma żadnego drugiego dna. Ziomki wpadły na zajebisty pomysł, ja poszedłem i im teraz kibicuje, na kolejne wydarzenie oczywiście się zapisałem. Polecam oderwać się na chwilę od konia z valonii i ruszyć dupę kogoś poznać:) p.s. żadnego hajsu za to nie dostaje ale uwielbiam takie akcje i takie pomysły, które wyrywają ludzi z internetów! #picme #przegryw #piwnica #stulejacontent Szukajcie PicMe w sklepie, ściągajcie i działajcie.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.picme
EddiePulaski - #przegryw halo piwniczaki różowo niebieskie! Jest fajny temat , idealn...

źródło: temp_file558309181610576551

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@WybuchoweUdkoKurczaka idziesz do Avatar i rozmawiasz sobie z różową dwie minutki i albo kliknie rozmowa i już sobie dalej nie szukacie, albo nie kliknie i Cie paruje z następna osoba. Przede wszystkim musisz zrobić tej osobie zdjęcie i potem przy tym zdjęciu jest jej konto na isnta czy na Fejsie przypięte. Próbowałem dwa tryby, ale ta opcja z szukaniem związku to jednak spermiarska chyba za bardzo. Fajnie jest włączyć tryb ekipy
  • Odpowiedz
@EddiePulaski:
Zgaduję, że jesteś ambasadorem aplikacji.
Dlaczego wyrzucono podstawową funkcję aplikacji? Bez niej to straciło jakikolwiek sens, podbijanie do ludzi tak o jest dla oskarków-dynamiczniaków i można to robić wszędzie, nie potrzeba do tego aplikacji. Pogratuluj kolegom-szefom s----------a całej inicjatywy XD
  • Odpowiedz
@vvvariacik: Byłem zobaczyć jak to wygląda i też się zdziwiłem bo wydawało mi się, że wcześniej działało to tak, że aplikacja podsuwała Ci osobę w pobliżu do rozmowy. Teraz są tylko co jakiś czas rekomendacje a jak chcesz to i tak możesz podbić do kogo chcesz. Ostatecznie wyglądało to tak, że tworzył się kolejki xD

Ale może powodem tego jest to, że nawigacja w apce działa fatalnie i w zasadzie nie
  • Odpowiedz
  • 0
@vvvariacik biorą pomysły i sugestie prosto od ludzi. Po każdy mwydarzeniu można wypełnić ankietę z sugestiami. Wczoraj oczywiście też byłem i wydaje mi się, że ten pierwszy pomysl był lepszy. Próboja chłopaki i dziewczyny zrobić coś fajnego i są otwarci na wszystkie opcje. Też trochę byłem tym zaskoczony, jednak jak potraktujesz ta appke jako środek do celu a nie cel to i tak poznajesz tych ludzi bo właściwie wszyscy spotykają się
  • Odpowiedz
  • 0
@messindowski walczą z problemami. Co do osób to właściwie za każdym razem wyglądało tak, że z zapisanych 600-700 przychodziła około połowa. Stosunek myślę był okej różowych do niebieskich, na afterek trochę też można by poszukać spokojniejszego miejsca, ale to też myslez że by musiało być w inny dzień niż sobota, gdzie kluby mają największy ruch.

Jest trochę do poprawy, ale tak jak wspominałem ziomki są otwarci na pomysły i na pewno
  • Odpowiedz
@EddiePulaski: Tak stosunek dziewczyn do facetów pozytywne mnie zaskoczył. Apka działała dobrze poza tą lokalizacją, która jest bezużyteczna praktycznie jeśli chcesz do kogoś dojść obserwując kursor na mapie. Pokazywanie osób w pobliżu działało ok, ale to trzeba się mocno rozglądać.

Na pewno na dzień dzisiejszy jest to lepsze niż apki randkowe, ale też trzeba zastanowić się nad formą działania tej aplikacji.
  • Odpowiedz