Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +288
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Al-3_x +60
Koleś z pewnością udowodnił, że Polacy to jakoś specjalnie wyrafinowanych gustów jedzeniowych nie mają. Wystarczy nagrywać content o jedzeniu kebabów, czasami jeszcze zapiekanek albo próbowaniu różnych odmian pizzy plus ocena schabowych i Polak jest zadowolony. Mam jednak wrażenie, że wcześniej treść którą tworzył była bardziej różnorodna. Było odwiedzanie restauracji różnych celebrytów, testowanie jagodzianek, testowanie jedzenia posłów i premiera. Teraz tego prawie nie ma.
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
#ksiazulo #kuchnia #jedzenie
źródło: ygygyg
Pobierz

Czaicie, ze Platforma jest u wladzy mniej niz 2 lata? Bo mam wrazenie, ze ludzie sa nimi zmeczeni bardziej niz po 8 latach ich poprzedniej kadencji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
No zobacz i to wszystko POMIMO TEGO ze poityka rzadu jest proinflacyjna. Nauczcie sie barany ze rzad nie ma narzedzi zeby obnizyc inflacje
Nawet bardziej bo obecny rzad generuje duzo wiekszy deficyt. Roznica jest poziom stop procentowych ale to nie rzad tym steruje.
Wyjasnij prosze jakie narzedzia kontroli ma pis nad czlonkami rpp. Decyzje dotyczace stop podejmowane sa na podstawie glosowania calej rady wiec mozliwowci kontroli tej instytucji sa ograniczone